söndag 16 oktober 2016

En tripp utomlands ....

Tänk, vilken förmån, att en vanlig söndagmorgon få slå sig ned vid datorn (höra äggen koka i köket och veta att snart är det frukost) och sedan få skutta runt bland bloggvännerna.

Nu är det sannerligen inte många från min länklista som uppdaterar, så den kan jag med gott samvete snart helt och hållet ta bort. En som ännu håller ut och vars bilder alltid gör mig så ..., varm i hjärtat, är Anna i Sheffield.

Titta här bara! Men glöm inte att klicka upp bilderna!

4 kommentarer:

Barbro sa...

Jag har avslutat min domän och gått tillbaka till en Wordpress-blogg, som jag börjat uppdatera l i t e bättre.
Men det är ju bara bilder.
Känner ett sug efter bloggandet ibland.

Nu kanske du tar bort din blogglänklista snart, men om du vill följa mig så är adressen: walkaboutsweden.wordpress.com

Barbro

Steel City Anna sa...

Jag tycker att det finns sa himla mycket att blogga om! Skulle kunna skriva dubbelt sa manga inlagg om jag hade mer tid :)

Kul att du gillade bilderna! :)

Bloggblad sa...

Jag smyger runt ibland hos mina gamla goda bloggvänner, men som du nog förstått har jag tröttnat lite på att blogga själv. Förmodligen för att så många bloggvänner har försvunnit och läsekretsen krympt till ett mer än lätträknat antal. Det är liksom lite snabbare med facebook, så där är jag rätt flitig med min skrivklåda. Men... ju fler av mina bekanta som vill bli bloggvän med mig, desto mindre skriver jag. Får en känsla av att de bara är nyfikna och vill snoka. Flera av dem skriver inte ett enda ord själva, bara läser och vet. Och då blir jag allt snålare med informationen.

Elisabet. sa...

Barbro, Steel City Anna och Bloggblad: själv har jag bloggat i tio år drygt nu och det har ju gått varvet runt hur många gånger som helst; nyss skrev jag att äldsta dottern fyllde år och vips är jag där igen - aldrig går tiden så fort som på bloggen -!
Jag har aldrig varit nån storläsare av bloggar; det är ni som varit i min länklista. Inte för att det skulle vara brist på bra bloggar (såna som JAG tycker är läsvärda, alltså), tvärtom, det vimlar säkert av dem, men man hinner ju helt enkelt inte. Numera läser jag enbart uppdaterade bloggar i min lista, men tre fjärdedelar har ju slutat. Mest saknar jag nog Mottagningen.
Jag är så glad för er som fortfarande håller på och här är det ju du Anna i Sheffield som är makalös på att berätta, mossfolk som jag alltid tittar in hos, Ulrika förstås, du Bloggblad när du är igång - men dig läser jag ju på FB också -, Kottar och annat följer jag ..., och nu också walkaboutsweden och hennes man Kul Tur i Natur. Anna i Portugal när hon väl skriver .., Eva på Frösön blir mest på Instagram och så Kattis förstås (också på Instagram). Men nu MÅSTE jag gå i säng! Godnatt mer er allra käraste bloggvänner!