måndag 13 mars 2017

Kniven på strupen ...

Jo, så är  det, att somliga måste ha det där tvånget över sig.

Idag har jag nämligen köpt nya inneskor - det var av nöden tvunget - man får inte
gå omkring i älsklingssandaler i sjukhusets korridor, i alla fall inte om man just begåvats med en ny knäled eller kanske höftprotes.

Rosa blev dom.
Tunna. Nätta.
Segergudinnans märke.

Och ett ljusblåprickigt nattlinne från Ica Maxi fick också göra mig sällskap hem.
Plus lite vårblommor .., en stor bukett mixade tulpaner (så jag har nåt fint att se när jag kommer hem) och vita pärlörhängen.

Friherrinnan gjorde mig sällskap och kanske ska vi ta årets första dopp snart.
Det glömde vi Lena - jag som skaffade mig badskor -.
Vad säger du?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det klart bi ska ta ett dopp. Vi ses där nere.


Friherrinnan

Monet sa...

Hoppas nu det går bra för dig. Jag fick min operation gjord igår och den gick tyvärr inte alls som planerat. Tarmarna som skulle sys ihop igen är så sköra fortfarande att det inte gick så man fick lägga tillbaka "påse på mage" till allas besvikelse. Sen upptäckte man en cancertumör och fick operera bort ytterligare en bit av tarmen. Nya operationsförsök först till sommaren. Jag som inte alls tål morfin och bara får löttare smärtstillande har djävelusiskt ont idag, sådär så man skakar och det svimlar för ögonen. Hoppas det går bättre för dig!

Anonym sa...

Nu önskar jag dig det allra bästa i operationsväg och att dina möten i vården ska vara lika de vi ser i brittiska Akuten. 🌻
Gunnel S

Elisabet. sa...

Monet: det låter inget vidare det du varit med om! Jag minns när min storasyster - denvrödvitrsndiga - drabbats sv bukhinneinflammstion, åååå, så gräsligt dålig hon var! Lycka till nu med både det ena och det andra önskar jag dig! Och så tråkigt med tumören som uppdagades!

Gunnel S: jag ska berätta om det om jag orkar i morgon!