torsdag 24 juli 2014

Tänk, att det blir av! 


Långt innan jag fyllde sextio berättade jag om den där drömmen som jag hade .., jo, att om barnen ville och hade möjlighet, så var dom himla välkomna att göra pv och mig sällskap till London den där helgen i september då det är Last night of the proms i Hyde Park.
Visserligen var det ju låååångt från födelsedagen, men det spelar ju ingen roll.

Det kändes förstås som en evighet till dess och det där med uppvaktning, det behövde dom inte tänka på och jag sa att jag bjuder inte på resan, det har jag inte råd med, men jag håller biljetterna till konserten i Hyde Park.

Och tänk ...., nu har båda döttrarna bokat hotellrum i London! Maria tillsammans med Emma och några av hennes väninnor .., och AP tillsammans med sin Micke. Anders, han jobbar nog och kan inte följa med. Men ändå .., så fantastiskt roligt det ska bli!!


9 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Åh, så roligt för dig! Svenskgänget i Hyde Park! Nu får ni öva duktigt så man slipper skäms!

Lena sa...

Jag tror faktiskt att vi kommer att vara i London samtidigt. Vi ska inte till Hyde Park, men det ska bli roligt att läsa om din upplevelse.

Elisabet. sa...

Ruta Ett: till min glädje såg jag att texterna nog visas på storbildskärm :)

Lena: Härligt!! Blir ni där länge?

Lena sa...

12 -17 september, ja det ska bli toppen!

Anonym sa...



Jag skrev en kommentar här igår men den finns inte med. Det är andra gången på den senaste tiden som jag varit med om det. Nu skall jag forsoka igen och se vad som händer.



Lillan i Cornwall

Elisabet. sa...

Lillan i Cornwall: nu ska jag genast kolla i skräpposten om den har hamnat där, det gör bland annat ellems i bland. Återkoommer.

Elisabet. sa...

Lillan i Cornwall: nej, där fanns hundratals underliga mail, men inget från madamen i Cornwall!

Anonym sa...


Elisabet, det är mojligt att det har något att gora med om man, innan man postar kommentaren, väljer att forhandsgranska vad som skrivits. Den här gången skickade jag min kommentar med en gång, så att säga och då funkade det.

Nu skriver jag om det jag skrev häromdagen: Jag brukar se på direktsändningen (av Last Night At The Promas)varje år. Skall hålla utkik efter er.:)

Lillan i Cornwall







Elisabet. sa...

Lillan i Cornwall: :)
Skönt att det löste sig.