tisdag 4 oktober 2016

Fyra grader varmt ....

Hässleholms sjukhus .., här anmäler man sig.

Och dagen består av resan till och från Hässleholm ., röntgen och ortopedavdelning och prat med någon ur forskningsteamet, förmodligen en sjukgymnast?
Forskningsformuläret med hur många frågor som helst, ja, det är redan ifyllt och postat och där finns även egna ps eller anteckningar, om sånt jag tycker att dom borde ta upp.

Idag ska jag även fråga om det finns möjlighet att få ta del av resultatet av den här forskningen; åker jag nu fram och tillbaka och förlorar en arbetsdag helt utan ersättning (det var enklare när jag bodde i Ystad), borde man väl rimligen få veta vad forskarteamet kommit fram till, den dagen det är klart.

Det är strålande fint väder, men kyligt.
Nu är det dags att ta in pelargoniorna som i vinter får husera i det som en gång var Hildas rum.
Där uppe får dom stå och invänta våren.


6 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Här i Luleå var det säsongsstart för inga grader alls i morse.
Nu, vid niotiden, är det i alla fall tvåsiffrigt: 1,4.

Elisabet. sa...

Bert: 5,7 nu tio över nio ....

Ruta Ett sa...

Ja, det är väl det minsta man kan begära; att få forskningsrapporten, när du nu inte får nån som helst ersättning. Men det brukar väl vara så? För många år sedan var jag med i ett forskningsprojekt, om sömn hos nattarbetande personal, som David Ingvar höll i och det var självklart att alla deltagare skulle få läsa rapporten!

Steel City Anna sa...

17 grader har rapporterar jag da ;) men imorse sag jag lite frost pa kullarna.

Fint att stalla upp for forskningen!

mossfolk sa...

Och här var fascinationen stor i morse för vita gräsmattor och isiga bilrutor :))
Klart att man vill ta del av resultatet när man är med i en studie.

Elisabet. sa...

Ruta Ett, Steel City Anna och mossfolk: forskningen ska pågår i ytterligare minst två år, så jag får vänta och se ,-) Jag visste inte heller att det skulle bli så här. Då bodde jag ju i Ystad som ändå ligger närmare till än Stensjö och jag tänkte på så mycket annat när fick x:a i om jag ville delta i den här forskningen .,. var kanske mer fokuserad på själva operationen.
Nåja. Det går ju ändå.