fredag 12 januari 2018

Fåtöljpotatis ....

Den här veckan tror jag slår alla rekord i tv-tittande.
Jag har sett så många intressanta program, så det är inte sant och att blodcirkulationen ännu fungerar är väl ett under.

Ikväll På Spåret (å, denne underbare Joar Bendjelloul!), därefter Skavlan med härliga gäster och nu Scott & Bailey. Men hur ska det gå när man är pensionär och kan stanna uppe mest hela natten?

Och innan jag somnar tänker jag titta på play; det här programmet som jag letade efter igår - med Lars Lerin - men då jag hittade nånting helt annat.

Meja är här nu och Shejken har fått komma hem till matte.
Oj, så lycklig han blev!
Och jag har lagat potatis,- och köttfärsgratäng och friherrinnan fick en egen liten låda, eftersom hon inte tål timjan. Så mycket beröm har jag nog aldrig fått av henne för nånting av mig tillagat och det ska jag säga er, att det berömmet tänker jag leva länge på.

Välkommen hem Lena!

6 kommentarer:

Pernilla sa...

Härligt att höra att Friherrinnan är hemma igen!

På spåret att rullat upp som en favorit här också, de är ju så grymt duktiga! Och visst är Joar härlig och gillar hans vapendragare också. Har ingen koll på vem hon är, så det ska jag undersöka lite idag. Jag slocknade till deckaren, får ta igen det. Prisat vare SVT Play!

Elisabet. sa...

Pernilla: Joars vapendragare har tydligen varit elev på pv:s skola, jo, dom är bra tillsammans!

Anonym sa...

Å, ja jag måste vara en häxa att bjuda på mat. Du lagar god mat så de så. Det är ju jag som inte klarar vissa kryddor. Men den var så god i smaken. Nu kan jag passa på och tacka för alla hälsningar jag fått från Er alla. Bara den här yrseln och tröttheten släpper så blir det bra. (Kan ta lite tid sa läkaren)

Friherrinnan

Elisabet. sa...

Friherrinnan: nej, ingen häxa, men du är kräsen när det gäller mat ,-)
Alltså blev jag glad över berömmet!

Steel City Anna sa...

Åh, som jag saknar På Spåret!

Ulrika sa...

Underbart att du fått komma hem nu, friherrinnan! Kraaam!!