lördag 17 oktober 2009

Lördageftermiddag ..


... blir Ring-så-spelar-vi från webben och jag tänker att ååå, så jag saknar Hasse Tellemar och allra mest Tord Carlsson .., och på soffbordet brinner ett ljus och jag ska skala potatis och ordna lite så det blir god middag när pensionatsvärden dyker upp ikväll.

Mellan varven läser jag DN som jag inte hunnit med.

Och gläds nånting alldeles omåttligt över detta.

6 kommentarer:

Bert sa...

Hur knäppa kan företag vara? Vad tror de egentligen. Bara att de försöker stämma någon för en åsikt eller berättelse (i detta fall en film) vittnar om en felaktig uppfattning om sin omvärld.

Elisabet. sa...

Bert: ja, och så dumt av dem .. jag vet många som aldrig någonsin kommer att köpa Dole-bananer efter detta.

Tyvärr drabbar det ju inte enbart ledningen i företaget .., det torde väl bli kännbart för arbetarna också ..?

Turtlan sa...

Ja man slutar aldrig förundra sig över vissa företag....

Här har bakats rabarberpaj och det blev glada tillrop i telefonen nyss när vissa tre några fick veta det :-))

Härligt med PV besök! Tänk vad man gläds över en PV eller en M!!!

Lördagkväll & TV, jag är så nöjd så!

Ha det fint där söderöver!!!

Elisabet. sa...

Turtlegirl: jag hoppas att pv tog med sig den där vansinnigt goda äppelpajen som han hade gjort ..., bara han inte har glömt den!

Och snällt av honom att alls komma ., för i morgonbitti åker han hemöver igen, då det är konsert i någon kyrka.

Trevlig helg på dig!

missis p sa...

JA TÄNK...........vi bodde nästan grannar med denna man....HASSE TELLEMAR.......vi bodde i Enhörna strax utanför Södertälje under åren 1984-1992 ....han hade sitt tydligen sommarhus precis nere vid Mälaren.Hade man tur kunde man springa på honom på våran ortsaffär Ica Hörnan.......ja så honmom har jag faktiskt träffat.....fast då va jag INTE så gammal.........där vi bodde hade kändisarna från ishockeys nina bostäder.........Mats Waltin.....då DJurgården......HAsse Carlsson. oxå hockey.Tommy Bergman som på den tiden spelade i Canada menhade kvar huset. Han som visslade.........ja va hette han kommer inte ihåg..bodde bara 2 hus ifrån oss....altså han med fågelkvittret.ja där lasse nåt........själv hade jag BOSSE GUSTAVSSON som gympalärare......DEN GAMLA GÅNGAREN..sen hade jag i gympa när jag kom in till SJÄLVAST STAN I 7an.....sternen som gympa lärare...han va ett hockeyproffs.....ja där bodde bara dessa killar där vi bodde....O Waltins dotter gick i brorsans klass o hennes häst tog jag över för hon va rädd för den.....o hon va alltid me oss på semester på Laesö i danmarklandet.....o de hade OFTA besök av Agnetha Fältskog för hon va på den tiden tillsammans med en spelare i Djurgårdens hockey.sja så o nu e jag själv gift med en ELITIDROTTARE......i form av 2 metarn....

missis p sa...

oj fel av mej........bodde i Enhörna 1976-1984.....1984-92 hade vi ju Hotell Prins Carl på Hamngatan i Ystad-ja så fel man kan ha för sig......Jag gick ju i sjunde klass....kom ner 1 april....hahaha ja så kan det bli....