Såja.
Sonen önskade sig "ja, men din tårta mamma ...", till lunch eller middag.
Och då gör man ju en sån förstås.
Nötkakebotten .., mosad konserverad persika/hallonsylt mellan bottnarna.
Svenska jordgubbar, färska hallon och björnbär ovanpå det hela.
Hur enkelt som helst!
Mums!
5 kommentarer:
Åh vad gott det ser ut, nu blir jag inspirerad. Svensk gräddtårta kan man allt göra här i Sheffield också.
Anna J: ja, den blir smarrig må du tro .-)
Jag har just satt på kaffe .., ska ta mig en macka med gravad lax på .., solen flödar .., gardinen fladdrar ..., tv:n påslagen ...
Tänk det där var mammas specialitet (och din mormors Anna J), den måste du ätit när du var liten i alla fall. Men jag har aldrig gjort den, jag får skärpa till mig för den är utsökt god den tårtan och med riktigt gott kaffe till i små koppar med tillhörande assietter helst:-)
Vad duktig du är Elisabet!
Så där ska en riktig sommartårta se ut! :-)
Här ute på ön har vi ätit sillunch med färskpotatis.
Monica och Londongirl: åååå, gud,så roligt detta är!
Skicka en kommentar