onsdag 16 mars 2011

Grattis Marianne!


Här ska hon till att norpa sig en bit av denna ljufvliga delikatess.


Idag är det födelsedag för madamen som så ofta är ute och promenerar .., som producerar psalmtexter på löpande band .., som förfärdigar muddar .., mannekängar .., har egna små "shower" ..., tycker om att vara ute på havet .., har skött om Församlingsbladet och ibland irriterat sig på såna som inte lämnar in texterna i tid och så har hon fått huset renoverat!

En sommardag hälsade den madamen och hennes man på i Ystad .., det blev fika på Fritidsbaren vid havet och jag mer eller mindre tvingade dem att testa dom berömda wienerbröden.

Stort grattis från mig, Marianne!

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Lilla gulliga älskade Elisabet! Tack för denna fantastiska hyllning, jag fick tipset att klicka in mig här.

Jag är ganska (=jätte-)trött efter en fantastisk dag med goda vänner och kollegor och ska sätta mig och njuta av blommor och äntligen få ro att äta en rejäl bit smörgåstårta. Har liksom inte hunnit med det...

Elisabet. sa...

Så bra att du har haft en fin dag .. men det förstod jag att det skulle bli! Njut nu av det sista som är kvar av den!

Bloggblad sa...

I dag, dagen efter, känns det nästan ännu bättre. Totalt stressfritt, allt räckte (och blev över) blommorna prunkar och jag bara går omkring och ler.

Och laddar upp inför lördagen... fast då vet jag vilka som kommer, två gäng som liksom är självgående och känner varandra väl. Mer stressigt med "udda" vänner där jag känner att jag måste vara värdinna vid flera bord samtidigt.