fredag 1 augusti 2014

Det bästa för pv ...?

Foto: Karin Eikedahl

Ja, det måtte väl ändå vara seglatsen som nu tycks ha tagit sin början, den från Ystad
till Sassnitz i Tyskland!

Natten mot idag vaknade jag vid tvåtiden och det är ju lustigt hur man - trots att det är alldeles knäpptyst i sovrummet - ändå kan förnimma att den som ligger så stilla intill en, är vaken!?

Så var det också.

Foto: Karin Eikedahl ...


Färdglädje, skulle jag nog vilja kalla det.
Den där lyckan att återigen få komma ut på havet i en segelbåt.

Så där står dom .., två jungfrumän på väg ut i världen.

Lycka till! säger gammfrun och sambon.

5 kommentarer:

Anonym sa...



Lycka till hälsar

Friherinnan

Ingela sa...

Helt fantastiskt att läsa om era ovanligt väl fungerande relationer! Tänk att dessa herrar tycker om varandras sällskap så att de vill dela tillvaron i en segelbåt - underbart.

Elisabet. sa...

Friherrinnan: jag ska vidarebefordra din hälsning!

Ingela: ja, det är underbart och underlättar för alla parter. Allt blir så oändligt mycket enklare. Den som är nyskild och läser här och tänker .., det kommer aldrig att fungera för mig .., tänk på att det tar tid, det är inget som sker dag 2 efter att man delat på sig.

Ingela sa...

Ja men nog tror jag att du gifte dej med rätt karl från början även om det inte blev livslångt. Annars hade ju det där aldrig gått. Det måste också vara helt lysande även för barnen att era liv fungerar som de gör i dag.

Elisabet. sa...

Ingela: ja, det är kanske en fördel om man tycker om den man en gång var gift med. Jag minns hur vi en gång stod en stund tillsammans på en brygga och då bad varandra om förlåtelse för det som blev galet i och med skilsmässan .., allt ont man gör varandra, och den förlåtelsen, den kom att betyda nästan ALLT. Sen kunde man gå vidare på ett bra sätt.