onsdag 7 oktober 2015

Det bästa .... näst sista gången.

I morgon är det dragning i uppmuntringslotteriet och den som vill vara med - och ha chansen att vinna pocketboken skriven av Thomas Bodström - (tack snälla Anne i Mantorp), får nu allt lägga på en liten rem!

Nästa vecka blir det också dragning .., men sen är det finito och ni får inte skicka fler vinster!

Det känns så dumt för mig att liksom tvinga er att vara med.

Men varmt välkomna är ni!

4 kommentarer:

Babsan sa...

Varför slutar du med DBIV?

Elisabet. sa...

Babsan: jo, för att nu är det väl tredje året vi är igång och det känns så dumt när någon vänlig själ skickar vinster och sen är det knappt nån som vill vara med, då känns det också så ...., ja, knasigt mot den som lagt ner pengar och tid på att komma med just vinster eller skickat ett frimärkshäfte.

Det händer att jag ringer och pushar på .., "nu är det snart sista dagen för det bästa!", men det känns ju bara dumt!

Och en gång sa nån "nej, den vinsten vill jag inte ha!", ja, men då har hela grejen blivit fel, för det var ju inte tänkt att vinsterna i sig skulle vara det viktiga, det var ju mer som bara på skoj och jag tyckte så synd om den som stod bakom vinsten.

Förstår du?
Och en som varit med ofta sa att "det känns så dumt att vara med varje gång, då känner jag mig snål och gniden", ja, du förstår, det är inte alldeles enkelt.

Däremot kan man ju fortsätta att ha DBIV, men utan vinster.
Att bara dela med sig av glädjen, så där rakt av?
Det skulle jag mer än gärna kunna tänka mig.
Och då känner jag inte heller pressen att försöka få ihop mer än två DBIV:are :)

Kram på dig Babsan och kom du med din glädje!

Evas blogg sa...

Det har varit härligt med ditt DBIV men jag förstår hur du tänker. Men att fortsätta med det fast utan vinster det tycker jag låter som en jättebra idé. Det behövs lite uppmuntringstänk i vår vardag. Nu har ju jag varit dålig på att lägga in mina DBIV på sistone men läser dem, det gör jag. Och jag kommer att skicka in om du fortsätter utan vinster. Nu hade jag några vinster som jag hade tänkt skicka men då får de bli kvar. Eller så skickar jag dem till dig som present. Kram.

Anonym sa...

Försår till fullo men jag tycker det är synd/Babsan på jobbet