tisdag 12 januari 2016

Det bästa för ellem i Skellefteå ...

Hej!
 
Det bästa denna vecka var i söndags då vi var bjudna på KAFFEREP! En av vännerna brukar ha sån tur att hon på en av församlingens marknader brukar vinna ett julbak med 5 sorter. Tror det var fjärde gången nu. Men hon köper massor av lotter också! Så ordnar hon kafferep tillsammans med en av vännerna och bjuder in en massa trevliga människor. I år var vi 20 st och de flesta kände varandra sen förr. De år det inte funnits vunna kakor blir det knytkalas. Då tar alla med sig de sista kakorna som skramlar i kakburken och det räcker och blir över. En trevlig söndagseftermiddag när julkalasen är över och alla barn och barnbarn åkt hem till sitt.
 
Så måste jag också räkna till det bästa att jag lyckats få igång det trådlösa nätverket ikväll. Köpte en ny router och fick noggranna instruktioner på affären. Det var inte så svårt men jag blir  svettig och stressad av sånt!
 
Nu ska jag dricka en kopp té och sen plocka undan julsakerna. Det brukar också kännas bra efteråt! Även om det som känns gruvsamt just nu är att gå ut i snöyran och hämta in lådorna som grejorna bor i.
 
ellem

Inga kommentarer: