torsdag 4 februari 2016

Nya tider ...


En gång i världen var det debut för en nioårig Emma att åka till mormor i Skåne och sedan följa på holiday till Kreta. Spännande värre var det!

Nu, tar samma tös - tillsammans med en av bästisarna - flyget till Amsterdam, susar iväg till New York och hamnar så småningom på flygplatsen i Atlanta .., hyr bil ..., käkar en hamburgare och kör därefter två timmar till nånstans ute på landet där deras kompis från Väsby är utbytesstudent och ligger och läser i sin säng och inte vet ett dugg om vad som väntar, när Emma och reskamraten störtar in i hennes rum och kramar om!

Tala om gråtkalas!
Vi fick se en inspelad video och AP skrev "nu måste jag sminka om mig!" .., ja, det var rörande att se kompisens glädje över att få besök hemifrån.

I fyra dagar blir töserna där.

Och tänk, vad det betyder att våga! 

4 kommentarer:

Eva i Tyresö sa...

Å så fantastiskt !
Men så mycket pengar det kostar.
Sånt kunde man aldrig drömma om förr även om man var modig.
Vilken överraskning! Och körkort o bil då är man inte tafatt.......
vilket möte!
Krya på dej! hälsar Eva

Evas blogg sa...

Vilken härlig överraskning! Jag minns dina reseberättelser tillsammans med Emma, så plötsligt är hon vuxen! Var försvann tiden?

Elisabet. sa...

Eva i Tyresö: ja, du förstår vilket äventyr! Jag som inte rest på egen hand så mycket, fascineras av unga töser (jag tycker ofta att det är just flickor som oförfärat ger sig iväg runt jorden) som tar språnget!

Eva på Frösön: otroligt är det hur fort tiden går! Nu blir Emma nitton och Emil sjutton!

STORARTAT! sa...

Att våga är det bästa! Våga mera!