måndag 11 april 2016

Ingen rubrik ...


Så här är det ju; att om man tar sig ett dopp i ett mer än iskallt hav och sedan lägger sig på ljummen sand och ligger där och känner solvärmen mot ansiktet och mot likbleka benen .., då mår man så bra, så bra, så bra.Sen kan man sätta sig upp lite och titta på solglittret och ta en koll på klockan .., jaha, ännu en liten stund kan man njuta av detta och strålar solen i morgon, då får solstolen följa med.

Och nu är det bara en timme kvar, tills det är dags att cykla till affären.

Livet.
Det känns så himla bra.

Tack för det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var så skönt den stunden vi var där nere ��


Friherrinnan

Bloggblad sa...

Något bad känns inte aktuellt för min del än, men jag gick långsamt och njöt i solen i nästan en och en halv timme. Helt underbart. Jag blev så pigg att jag slet loss nynorna i soffan och dammsög och piskade dem (med händerna) och med ens kändes det som ny luft här inne.

Inget jobb i morgon, inga nya flyktingar... Ingen risk att du drabbas av arbetsbrist pga av bristande kundunderlag, hoppas jag. Jag har ju vetat att mitt jobb kan ta slut - och även börja om när som helst. Men fredagarna ligger fast terminen ut, tackochlov.

mossfolk sa...

Det är nästan, men bara nästan, så att till och med jag blir sugen på ett dopp när jag ser bilderna. Inte huvudet dock -där går gränsen ;)

Elisabet. sa...

Friherrinnan: vi tar med solstolarna i morgon ..
Bloggblad: det kändes nästan som sommar idag! Så ljuvligt!
mossfolk: inget huvuddopp för min del heller, inte än ,-)

Evas blogg sa...

Det ser fint ut. Här är det fortfarande is på stora delar av sjön.