onsdag 22 mars 2017

En spännande dag ...

hästryggen - lockigt hår har hon också -

Ja, så värst spännande är det väl inte egentligen.
Dagarna blir i mångt och mycket sig lika.

Men ändå .., det blev ett besök i affären (fick lifta med friherrinnan, då jag inte får köra än på några veckor) .., småprat med stressade arbetskamrater (det är bonuskväll ikväll och mycket som ska hinnas med) .., kaffe i fikarummet .., inköp av våffelmix för 5:- paketet (ni kan lika gärna förbereda er på våfflor i solskenet Eva och Ulf!) och sen hemåt igen.
Lönebeskedet fick följa med också.
Det här blir väl den sista vettiga lönen på länge, länge och nu gäller det att hålla igen lite tills allt fungerar med försäkringskassan, vilket det har gjort hittills, men man vet ju inte.
Och AFA ska också kontaktas.

Väl hemma promenerade jag ner till hästhagen och serverade stoet en morot + ett äpple i halvor - allt togs tacksamt emot - men det där med kel och gos var helt onödigt, tyckte hon.
Ja, ja.

Så hemåt igen.
Slog mig ned på stentrappan och vilade nån halvtimme .., nelly och harry gjorde mig sällskap .., tränade med jordnötsbollen .., surfade på nätet och upptäckte att Nordegren & Epstein idag skulle bestå av repriser och det är då det värsta vad SR har många konferenser och kurser och så ställs programmen in.Senare på dagen får jag ett sms från äldsta dottern. Hennes man har städat nån låda på jobbet och hittar då detta; en utskrift från ett telefonsamtal - det måste ha varit när Emil var sju år -, alltså 2006.
Jag kan säga att det låter inte så värst mycket annorlunda numera :)

5 kommentarer:

Babsan sa...

😂😂❤️❤️

Babsan sa...

Glömde skriva att jag tycker du är duktig👍👍👍🤗🤗

Monet sa...

Jag var fullständigt övertygad om att dagens spännande innehåll skulle bestå i att pv klippte sig!! När jag såg första bilden. Hälsar Monet från den sydfranska sjukhussängen, nu inne på andra veckan. Och med kontinuerlig fransk rapport från dagens terrordåd i London. Man har snart inte ord längre....

Anonym sa...

Wow, det där var en riktigt bra text! Och en rolig liten kille - ja, ja, det är väl så de är...
Krya på dig!
Biggan i B

Elisabet. sa...

Babsan. :)

Biggan B: det var tydligt att vi hela tiden pratade förbi varandra ,-)

Monet: krya på dig! Och nej, man saknar ord.