torsdag 22 juni 2017

Med posten ....


... kom detta och det må jag säga var snabba ryck!
Ja, skönt att få det avklarat i alla fall.

Det här blev en bra dag.
Med bilen fylld av papperskassar vilka nästan bågnade av gamla, uttjänta kläder .., sånt som skulle hamna bland brännbart .., annat som blev fyllnadsmaterial .., tidningar, tomma målarburkar, min älskade gamla och vanvettigt slitna kappa som jag hittade i en garderob i det som varit Hildas rum .., äckliga kuddar som sedan länge förlorat formen, plastkrukor i det oändliga, plus allt möjligt annat, ja, så åkte vi till Falkenbergs återvinningsanläggning som heter Sandladan.
Åååå, så skönt att nu ha befriats från allt detta rat!

På ett A4-papper har jag skrivit ned vad som ska göras innan vi åker på semester (precis 1 månad kvar) och att röja i tvättstugan stod som nummer 1. Själv tog jag mig an övervåningen som snart är helt klar; återstår att plocka ut alla böcker från tre bokhyllor (assymetriska hyllplan dessutom, ve oss!) och damma och torka av, ja, men det ska bli sååå skönt!

Passade på att handla på Willys när vi ändå var i Falkenberg och så bjöd jag pv på middag på Laxbutiken i Heberg. Ekrökt lax, en ljuvlig sallad (det var dressingen som var så god,  kanske nåt med pesto?) och potatisgratäng.

Har ni vägarna förbi E6:an och grips av våldsam hunger, då rekommenderar jag verkligen Laxbutiken i Heberg. 

Nu blir det U21-fotboll och lite gos med hundarna!

5 kommentarer:

gunnar i vaplan sa...

Jomenvisst var det där i Laxbutiken jag och du åt lunch för ett antal år sedan? Vill minnas att det var väldigt gott.
/gunnar/

Elisabet. sa...

gunnar i vaplan: just det! När vi var där igår sa jag till pv att "jag undrar vem det var som gjorde mig sällskap här ?" tänkte kanske att det var friherrinnan. Men hon sa njet. Nu vet jag.

christel sa...

Bästa stället, både för lunch och att handla med sig en massa tapas.

Elisabet. sa...

christel: ja, vi har ju Laxbutiken bara tio minuter bort, ändå glömmer man ofta bort den!

Jessica sa...

Läser ikapp här och vill bara säga kram! ❤️