tisdag 12 december 2017

Slut i rutan ....


Eller slut som artist, kanske.
Det var inte långt ifrån att jag dånade när jag - samtidigt som postbilen anlände - kom till affären!
Igår hade vi en enda bur och var överlyckliga .., idag en bur och två jättelika emballage sprängfyllda med försändelser!


Och det var tunga paket  - många från jultidningsförlaget - knappt att man kunde lyfta dem!
Jag tömde två av dom tre "burarna", Kalle tog den som var kvar och hjälpte sedan till att få in dem.
Tänk, att det ordnade sig!

Och världens raraste kunder kom i strid ström och hämtade sina paket .., så nu är det anständigt i hyllorna när jag börjar vid kvart i åtta.
Ska sortera om och göra bättre plats .., jo, det blir nog bra.
Slutar ett, postbilen kommer vid två.

För övrigt intet nytt.
Jag är så trött och slut på i kroppen och har så ont i höger höft (avdelningen gnäll), så nu ska jag göra natt (ära vare Alvedon  665 mg) och så stundar två lediga dagar på raken! Härligt!

2 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Men fy, sånt slit! Tur att du älskar ditt jobb! Vad är det med höften nu? Inte ska väl den börja spöka, när knäna är så bra (eller...)?

Elisabet. sa...

Ruta Ett: ja, det är tur att man älskar jobbet! Och den där känslan när vi lyckades klura in alla paketen! Höften? Ja, det är en värre smärta än med knäet - en helt annan smärta -. Kirurgen i Hässleholm sa en gång att har jag så mycket artros i knäna, och knöliga leder i händerna, så skulle jag nog vara beredd på att det skulle kunna bli samma sak med höftlederna.
Själv tror jag kanske att ena benet blivit kortare efter den senaste operationen; att det har blivit nån slags snedbelastning?
Jag har nött ut fyra vänster-sandaler på ett halvår och ska ta mig till nån specialist.
Det löser sig säkert.