tisdag 13 mars 2018

En slags samling ...


Det är annorlunda nu när jag går ut med harry.
Tidigare fick jag planera långt i förväg, ty Nelly gick ju så förfärligt långsamt, utom när vi närmade oss det gula huset, då blev hon som en duracellkanin!

Nu, går vi med fart!
Och jag är så överlycklig över min nyaste knäprotes - den som tjänstgjort i precis ett års tid - och som fungerar så perfekt! Det är fortfarande dåligt med balansen; man liksom känner att det är nånting som är stelt där inne i benet, men det kanske man kan träna upp?

Nere vid bäcken ligger en hög med skräp - mest plast - som någon samlat ihop från stranden.
Man kan ju bara fantisera om vilka enorma mängder som ska gömma sig under ytan, ja, tänk ., vad vi människor är dåliga på att ta hand om våra sopor!

Och vid parkeringen, just där naturreservatet börjar, där ligger en liten - men allt större - pyramid med hundbajspåsar med innehåll. Jag tänker att det är så korkat så det finns liksom inga gränser! Bättre då att låta bajset försvinna allt eftersom det regnar och tiden går!

1 kommentar:

mossfolk sa...

...eller ännu bättre att sätta upp en sopkorg? (säger jag som är så gruvligt trött på att tvätta hundbajs från hällor och skor... och som har en hund som superäckligt nog dras till högar som folk har låtit bli att plocka upp)