söndag 27 februari 2022

Dagens fönster och Moonlight Serenade ...

Ja, som synes har tavlan som jag tyckte att vi skulle rama in, ännu inte kommit upp på väggen, men den ska. Och tack vare att vi inte bestämt oss för var den ska vara, fick jag två fönster i ett svep. 

Inväntar solen. 

Har pratat länge med en av ätteläggarna, mest om kriget. Tittat på morgon-tv och där var Malcom Dixelius, en gång korrespondent för SVT om jag inte missminner mig. Och jag promenerar omkring på Twitter, ser filmer från Kiev och tittar på ett inslag från irländsk tv, där den ryske ambassadören intervjuas och en tuffare reporter har jag väl aldrig skådat. 

Måste säga att jag i dessa tider (har man skrivit det tidigare ...?) älskar jag Twitter, med filmer från ukrainare och åsikter från när och fjärran. Svårt bara att veta vad som är äkta. 

Och "Moonlight Serenade" ..?

Ja, ibland på Spotify så samlas låtar man  t r o s  tycka om (det är väl algoritmerna) i Discover Weekly, men eftersom vi är två som väljer musik, så .., ja, när jag går igenom den här listan, så är många av låtarna pv:s, tror jag. Nej, nu kom Rod Stewart med en smörig sång "Isn´t it romantic"?  Jaha, det är nog mitt val. 

För övrigt? Jo, pv är på väg ut för ännu en rullskiderunda. Igår hade han avverkat toalt sextiotre mil på rullskidor, då blir det totalt sextiofem med dagens åkande. 
Han frågar om vi ska ta ett dopp när han är klar? Så kanske det blir, för just i skrivande stund, tittar solen fram.

(Någon minut senare: oj! Han hade glömt att kören har styrelsemöte via zoom, nu sitter han här i träningkläder och loggar in!)

1 kommentar:

lachlankaczanowski sa...

Harrah's Resort Southern California - Mapyro
Find Harrah's 김포 출장안마 Resort Southern California, Valley Center, CA, 강원도 출장마사지 United States, United States, ratings, photos, map, 토토 사이트 Southern California 나주 출장안마 Hotel. Rating: 양산 출장샵 4 · ‎13 reviews