söndag 22 maj 2022

    Dagens fönster och lite till ....

Klockan är snart sex på kvällen och idag har det varit full rulle. Jag har klippt gräset i omgångar .., försökt plocka bort så där allmänt .., kört flera maskiner tvätt, hängt upp och strukit .., och pv har haft besök av en ungdomskompis - Magnus - och då blev det titt på båten (som startade bums, halleluja) och nu sitter husets herre och rättar prov i naturkunskap. 

Tidigare på morgonen drabbades han av yrsel, så där som när jag får kristallsjukeanfall. Jag undrar jag om det inte är all stress med skoljobbet som tar så på honom? Han glömmer mer än vanligt och ser så trött ut Återstår endast två arbetsdagar (torsdag och fredag vecka 22) och därefter kanske någon dag med efter-arbete. Den här veckan blir han helt fri, då torsdag och fredag är helgdagar.

För en gångs skull ska jag hålla mig lite kort. I morgon tar vi till Malmö där äldsta dottern med make och Emma är på besök. Har nu strukit skjortor i parti (och inte minut) - pv är en sannerligen en skjortmänniska ...,  samt mina klänningar/tunikor. Tvättmaskinen snurrar. Och idag har hundarna kunnat vara i hundgården - den provisoriska - och oj,  så dom lekte!

Ps. Fönstret fångades inte långt ifrån där jag fångade vallmon på bild. Ds.

Over and out!


Inga kommentarer: