Crème Fraîchen är en klippa i köket. Ihop med den riktiga vispgrädden. Sen må det vara i mix med buljongtärningar, riven parmesan eller krossade tomater!
Håller med Llg. Men PV:s sås med ättika och dill var absolut inte dum den heller! Tack för receptet.
För att inte tala om att man kokar ner 2dl torr äppelcider till hälften och blandar ner i Leinas. Prova det!
Oj, imorgon får det bli stekt torsk med sås av alla goda råd.Fru Grå
Llg (tack Cecilia), Cecilia, Bert och Monet: den var UNDERBART god, men jag ska minsann testa ditt också Bert!
Så enkel så även jag som är kass på att göra såser skulle klara av det ;-))Här ska testas och provsmakas!
Turtlegirl: jag tyckte inte det lät särskilt gott när hon berättade om den .. men hjälp .., superduper!
Lite senap i är inte heller så dumt.
Eva: menar du förutan buljongtärningen?
Gott med färskpressad citron också i Leinas sås.
Skicka en kommentar
10 kommentarer:
Crème Fraîchen är en klippa i köket. Ihop med den riktiga vispgrädden. Sen må det vara i mix med buljongtärningar, riven parmesan eller krossade tomater!
Håller med Llg.
Men PV:s sås med ättika och dill var absolut inte dum den heller! Tack för receptet.
För att inte tala om att man kokar ner 2dl torr äppelcider till hälften och blandar ner i Leinas. Prova det!
Oj, imorgon får det bli stekt torsk med sås av alla goda råd.
Fru Grå
Llg (tack Cecilia), Cecilia, Bert och Monet: den var UNDERBART god, men jag ska minsann testa ditt också Bert!
Så enkel så även jag som är kass på att göra såser skulle klara av det ;-))
Här ska testas och provsmakas!
Turtlegirl: jag tyckte inte det lät särskilt gott när hon berättade om den .. men hjälp .., superduper!
Lite senap i är inte heller så dumt.
Eva: menar du förutan buljongtärningen?
Gott med färskpressad citron också i Leinas sås.
Skicka en kommentar