fredag 13 augusti 2010

Nu har pv ringt.

Läkaren har just besökt honom.

Det blir operation när som helst.

8 kommentarer:

Anonym sa...

o nej va hemskt.jag tog min blindtarm i januari 1994 o ringde till min gamla arbetsgivare från sjuksängen O SA UPP MEJ..........i maj började jag på PRISO samma år.......ja det ångrar jag INTE ett enda dugg. Men kommer ihåg hur j---a on t det gjorde o att jag trodde jag skulle bli där. JAg hade åkt in o ut på sjukhus efter de trodde jag hade knutor på äggstockar, nån könssjukdom, o allt annat EFTERSOM JAG INTE HADE FEBER.......men sen när det väl va dags hade den börjat läcka o det blev intensiven 5 dagar efter operation.............ja hej va dålig ja va......o vilket fruktansvärt fult ärr jag har. Ja där va 14 stygn o illa sytt ja ska visa en gång vid tillfälle. Mwn har hört man kan slipa dessa.....kram kram o krya på pv som kommer på benen snart igen lagom till wasaloppsträning...........själv ska vi till malmö imonn med kimmo som ska spela fotboll inne på stadion o antagligen en massa publik......ja lite nervös e han allt...!

Helen sa...

Oh, så jobbigt med operation. Men när man plågas av smärtor så vill man ju att de ska agera så fort som möjligt. Hoppas att allt går bra, och hälsa krya på dig till PV.

Kram!

Bloggblad sa...

Stackarn! Tur att ni inte var långt ute på havet i segelbåt...

Jag tror att jag vet vad ni kommer att prata om när ni brer krusbärsmarmelad på mackorna i vinter!

Monica sa...

Stackars PV och dig med. Kanske han hade ont när han låg på soffan redan(ditt första inlägg idag) för det gör han väl inte så ofta?;-)Verkar i alla fall som han blir väl omhändertagen och snabbt, då går det bra. Min farbror opererade blindtarmen när han var 85 år och det gick alldeles utmärkt, kom hem på ett par dar. Blev lite förvånad att han fick det vid den åldern, vi trodde ju det säkert var nåt annat. Och PV med en sådan akutsjuksköterska hemma sedan blir ju minst lika fint som på Sophiahemmet;-). Och så kan ni njuta av krusbärsmarmeladen, Anna sa det blev så gott på små engelska tekakor som delas och rostas med riktigt smör och god ost på sedan.

bettankax sa...

Kramar till dig och till PV såklart. Hälsa så gott. Min mor har just åkt ambulans till Ystads lasarett:( Håller nu tummar för henne och PV, att de snart ska vara pigga o krya igen.

Mian sa...

Min far opererade bort blindtarmen för några år sedan. Titthåls-kirurgi. Lätt som en plätt. Minimalt ärr (antar jag).
Lycka till Pv!

Elisabet. sa...

Malin, Bloggblad,Monica, Mian och Bettankax: inga titthål här inte, men han ringde 4 i natt och var då opererad, ringde återigen vid sju .., väntar på besked om han får komma hem idag?

"Ja, jag ska ju hugga ved ...", sa han, men det var nog skoj det, för efter en hysterektomi för x-antal år sedan, sprätte man inte omkring så där VÄRST mycket .., med ett 15 cm lång sår med agraffer som sleeet och drooog .-)

Marmeladen ska minsann testas idag.

Bettan: stor kram till dig och hoppas att det går bra med din mor!

Mian sa...

Nähä då, ingen vedhuggning idag - så det så!
Vad skönt att det gick så bra.
Hälsa honom och ge honom en stor krya-på-dig-kram.