tisdag 18 oktober 2011

Här och Nu .., avsnitt 592.





8 kommentarer:

gunnar i vaplan sa...

Moln och vatten är tacksamma motiv och naturligtvis lilla Harry också.
Snyggt som vanligt...

Fourmum sa...

Underbara bilder :) Har lagt upp 2 bilder från i Lördags på bloggen. Vi stannade först vid en rastplats ca 1 km från ert hus där man kunde gå ner till vattnet, men det var en massa stenar, men man gick inne i häst/fårhagen. Hur ligger er strand i förhållande till det? Sen när vi hade hälsat på dig så åkte vi tillbaka och var ner vid stranden vid vandrarhemmet, där tog jag bilderna som ligger på bloggen. Tänk att det var vid det vandrarhemmet jag bodde då för många år sedan, då vi var på skolresa.. Ska lägga upp några bilder från det första stoppet, det vid stenarna...

Evas blogg sa...

WOW! Vilka moln.

Sven Teglund sa...

Mäktiga bilder, molnen är ju helt fantastiska!
Lycko dig att få på ett sådant fint ställe!

Ingela sa...

Dina foton är som tavlor!

Elisabet. sa...

till er alla: jo, det är som Gunnar säger och som jag själv sa till Guy i Arvidsjaur, "det är ju ingen konst att få fina bilder, med en sån natur runt knuten ,-)"
Så är det verkligen.

Fourmum: jag antar att ni gick ner där jag själv var i somras .., hästar i hagen och otroligt mycket sten, men jag vet inte vad det heter?
I förhållande till Steninge, ligger ju vår strand några kilometer norrut, man svänger in vid Stensjöstrand naturreservat.
Nästa gång hoppas jag att ni kommer när jag är hemma ,-)

Steel City Anna sa...

Vilken himmel!

Fourmum sa...

Elisabet: Jo det var det jag misstänkte, att er badplats låg på andra sidan udden som jag såg. Var så trött igår och arg på bilen (!) att det inte blev några nya bilder.. Resan var ju "nu eller aldrig".. Nästa resa får planeras bättre, men det är ju lättare nu när man iallafall träffats lite. Fast det hade ju varit jättetrevligt att sitta ner och umgås, träffa PV (som jag iallafall har pratat med nu), harry, pElle och sigge nilsson. W & M tyckte att du hade en mycket fin affär (mamma, sover hon där?)men blev besvikna över att inte få träffa de fyrbenta ;)