söndag 9 oktober 2011

Rätt man på rätt plats ...?

En dam som har skrivit in till Mifforadio och beklagat sig över dom utvecklingsstörda som leder programmet, ja, hela programmet beklagar hon sig över, den damen, Karin Johansson, arbetar på ett gruppboende för utvecklingsstörda.

Vore jag förälder till någon av de som har sin vardag på det boendet, skulle jag nog bli orolig.

Vore jag chef för samma boende, skulle jag be att Karin Johansson kom in på mitt kontor.

5 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Detta program hade jag ingen aning om. Kanske inte så jättetrevligt namn, var det kanske det hon reagerade mot, damen? Man får ju hoppas att de valt namnet själva. Nu har jag lyssnat också :)

Elisabet. sa...

Steel City Anna: nej, det var inte det hon menade .. hon skrev nånting om att lyssna till deras dravel och så vidare och att det måste vara det billigaste programmet SR kunnat hitta på ..., (jag tycker inte att programmet är världens bästa, men det är mängder med program som jag inte lyssnar på) och att hon dessutom arbetar inom det området, - utvecklingsstörda - var ju bedrövligt.
Hon visade med bokstäver - enligt mitt sätt att se det - avsky för programledarna.

Steel City Anna sa...

Elisabet: Det är en bra början iallafall, de mer lysande programmen kanske kommer om ett par år :) Jag hoppas att de får betalt ordentligt och att det inte är nån form av dagverksamhet eller nåt pseudojobb för i så fall har ju damen en poäng. Kanske menar hon så. Eller så är hon ett pucko :)

Elisabet. sa...

Anna: jag tror på det senare ....,-)

Monica sa...

Jag visste inte det fanns ett program som heter så? Heter det mifforadio? Men då förstår jag att det har vi hört i bilen ibland, de presenterar musik och berättar lite om den och det har varit väldigt trevligt, jag har inte tänkt så mycket på det annat än att det är kul de har någon med Downs syndrom t ex med i redaktionen. Konstig reaktion från "damen" särskilt om hon arbetar inom området, men det finns väldigt mycket konstigt folk upptäcker jag mer och mer.