söndag 19 augusti 2012


Sen vacklade dom hem ....

Igår när jag kom till jobbet, möttes jag av en närapå utmattad charkpersonal!

Där i beredningsrummet stod Anne-Marie och Peter och gjorde vid det allra sista på tallrikarna - allt som allt 265 stycken - !

Två och två placerades dessa sedan i pappkartonger (133 brödkartonger totalt) vilka stod staplade i fruktkylen och därefter fraktades till Västerhage (typ en folkpark alldeles i närheten) där det var stor fest!

Själva utkörningen skötte chefen och hans fru Bodil om .., och dom var närapå lika trötta när dom återvände till butiken.

Lite senare på kvällen kom Peter in ..., nu var han ju ledig och såg ut att ha föryngrats si så där fem år i alla fall ....

(Den som är uppmärksam ser stapeln av grå plastbackar längst till vänster i bilden. Där står isbergssallad och ni kan ju tänka er hur enkelt det är för den som är 164 cm lång eller kort, att få fatt i den översta, ja, när det är dags att fylla på i frukten.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hörde igår min mamma M berätta om sin väninna som varit i Haverdal hos barnbarn och där väninnan B pratat om den fantastiska Ica affären som fanns och att all personal var så otroligt trevlig, B är själv gammal handlare så bättre betyg än det kan man inte få!!!!!!!!Å

Elisabet. sa...

Anonym: fast det är ju Hemköp ,-))

mossfolk sa...

Vad gott det ser ut! Får ni ofta så stora beställningar?

Elisabet. sa...

mossfolk: nej, det här var nog den enskilt största med så här många tallrikar. A-M var egentligen ledig, men tillbringade en stor del av dagen med detta .., hon är ansvarig för charken och kände väl att annars skulle det aldrig hinnas med - bara själva planeringen och att se till att allt finns hemma - och att det finns brödkartonger att packa det hela i .., är en slags logistik det också ,-)
Däremot har vi ofta bufféer .., laxfat och sånt. Charken gör ett jättejobb!

Elisabet. sa...

Anonym igen: det lät ju förnumstigt det där, att vi är en hemköpsbutik .., så menade jag inte det! Jag ska berätta för alla till fikat i morgon!