onsdag 16 januari 2013

Och så en lista ...


Upphittad på Citygross av Anne i Mantorp och så fick den lilla listan susa iväg med posten från Östergötland till landet Halland!

Vilket äventyr!

Tack Anne!

(Jag gissar att den som skrivit lappen är en kvinna på drygt trettio .., hon har ordning och reda -, bor i villa (kamin-rent ...) .., är inte rädd för att gå upp i vikt .., ska baka och frysa in (frysetiketter) .., tycker om ost och säkert var detta en del av julhandlingen?)

7 kommentarer:

Rexxie sa...

Psykiatriker (eftersom hen tydligen har ett reklamblock från ett läkemedelsföretag)??

Intressant är också att läkemedlet avregistrerades från försäljning för 6 år sedan (2007) så läkemedelsföretaget borde ha delat ut reklamblocket kanske för 10 år sedan, så jag skulle nog gissa på lite äldre än 30.

Elisabet. sa...

Rexxie: jag googlade också på läkemedlet ..., men tror inte att den som skrivit lappen är ..., nja, kanske i fyrtioårsåldern ändå?
Köper trettiåringar ostkakor?
Du kanske har rätt?
Att det är en kvinna är jag hundraprocentigt övertygad om.
Och att hon har ordning och reda.
Snyggt i garderober och lådor.

Anonym sa...

Jag tror också att det är en kvinna runt 40 år och att hon förutom att vara väldans ordentlig har barn och är gift med en man i läkeribranschen. Hon är själv så diciplinerad att hon jobbar hemifrån.

Tänk om hon läser det här och kan rätta oss om vi har fel!

Anne i Mantorp

Elisabet. sa...

Anne i Mantorp: du har ingen aning då ..., så där på riktigt ,-)

Anonym sa...

Nej, inte en aning på riktigt. Jag känner ju nästan inte en människa här i Mantorp och jag tror att det kommer folk och handlar som bor en bra bit utanför Mantorp också.

Jag blev bara så imponerad av den
snygga handlinglappen.

Anne

bettankax sa...

Jag tror det är en sjuksköterska(ordning o reda), som jobbar på ett läkemedelsföretag. Gamla block som ingen använder, eller skrivet listan på jobbet, kanske har hon av och till behövt lite Fluoxetin själv?

Elisabet. sa...

Anne i Mantorp: ja, det var ordning och reda på den här lappen ,-)

bettankax: ahaaa ..., intressant reflektion!