torsdag 28 februari 2013

Henriks vänstra hand ...


Alldeles komplett underbart är det ju att - utan att man ens har förväntat sig det -, så kommer ett stycke vänsterhand susande genom rymden .., från Göteborg och krokiga spåret upp till en stuga i Sälen i Dalarna!

Så här skriver avsändaren:

Den här vänsterhanden tillhör Henrik.
Henrik är född i Stenbockens tecken och är äldst i en brödraskara på tre.
På bilden kan man se en glimt av en av hans tatueringar. 
På underarmen står det: Genom svårigheter mot stjärnorna.
Han har hållit på med idrott sedan barnsben och som lite äldre på elitnivå. Han tränar fortfarande minst ett pass varje dag. Han är en mycket målmedveten person, som inte ger upp i första taget.
Som liten var han försiktig och gjorde sällan något, som han inte var säker på att klara av, men numera provar han gärna nytt antingen det gäller matlagning, klädstil o.dyl.
Han kommer från Göteborg och har en skånsk mamma och en pappa från Norrbotten.
Henrik studerar på Textilhögskolan i Borås och när bilden togs var han i faggorna att ge sig iväg på utlandsstudier i Tyskland.
Om han får som han vill så vill han starta och driva ett modeföretag i framtiden, då med herrkläder och ev. damkläder.
Tillvaron tycker han befinner sig på en 7:a och det är nog mest för att hans flickvän fick sin utlandstermin förlagd i Manchester och han saknar henne.
Hans bästa egenskaper är hans drivkraft och hans goda minne och när han knäpper sina händer har han höger tumme upp. (Kan man ha nåt annat, undrar han?)
Du kanske har gissat att handen tillhör min förstfödde?"

Tack snälla, rara Ann! säger jag.

Inga kommentarer: