lördag 27 april 2013

Dagens fönster ...


... finns i ett gult hus på en kulle, allt uti .., just det, landet Halland.




5 kommentarer:

Monica i Lysekil sa...

Jag åkte förbi landet Halland fram och tillbaka på E6-an för 60-års-resa till landet Egypten, och tänkte på er i det gula huset - och att det skulle varit roligt att kunnat se det. Jag har tackat för grattiset på FB, och tackar här nu - blev väldigt glad för gratulationen här på bloggen, men var på Nilen utan kontakt med nätet. Så tusen tack för det fina inlägget på min födelsedag!

Anonym sa...

Vill önska er i huset på kullen en trevlig Valborg! Nu åker vi till stugan i Värmland på en veckas semester och då är vi utan datormöjlighet! Kram, ellem

Anonym sa...

Å så fint med murgröna. Jag har en livslång kärlek med murgröna.......första förälskelsen var när den kom som inflyttningspresent då jag var 18 och min kamrats mamma gav mig en murgörna i en svart,svart kruka. Å det var så snyggt och jag har fortfarande efter 35 år helst svarta krukor till dem. Hon var från Gotland som har murgröna som landskapsväxt och gav mig krukan och förmedlade något som sitter kvar än................Åsa

Rexxie sa...

Liksom Åsa har jag också en livslång kärlek med murgröna, men den är tyvärr helt obesvarad!

De stackars små liven som jag släpat hem genom årens lopp har gett upp efter en vecka eller två...

Elisabet. sa...

Monica: den där murgrönan ingick i en julgrupp och växer ännu så det knakar! Jag tycker också om mugröna; mest för färgen på bladen.

ellem: å, då närmar ni er ,-)
Valborg? Det låg hur långt borta som helst för mig ..., jag hinner liksom inte med i vår!

Åsa: Tänk, vad det kan betyda .., jag är så fascinerad av såna där minnen. När jag, efter en våldsam trafikolycka, låg på Umeå lasarett, hade jag en sänggranne som av sin pojkvän fick en bukett med snitt-cyklamen. Jag hade aldrig sett nåt så fint .., kanske var det där romantiska och att hon var så vacker och att jag tyckte att pojkvännen var så rar ,-)

Rexxie: så har jag det med Sankt Paulia ,-)