lördag 22 juni 2013

Dag 1 ....

Igår i mejerikylen.

Den allra första semesterdagen. 
Eller egentligen är det bara ledig helg, men jag räknar den som semesterdag, då känns den längre än bara två veckor.

Igår hysterisk fart i butiken, idag är jag hemma och går omkring och plockar lite .., hänger tvätt i pannrummet (regnet bara väntar på att falla ...) .., ställer fram mat till sigge nilsson som  håller sig undan när lilla Nelly är här ..., vattnar blommorna här inne .., och lyssnar till Ring-så-spelar-vi.

Pv eldar i pannan.
Ingen sol - inget varmvatten.
Det är den enda nackdelen med att ha solfångare.

Och gästerna sover.

En lugn midsommarafton blev det.
Bocciaspel på gräsmattan - tre lag - själv spelade jag med Patrik och efter en bedrövlig början tog det sig .., ja, vi kom visserligen sist, men det ser lovande ut ändå. .., och sen inomhusprat och frågesport och på det hela taget så avslappnat.

Vaknade fyra .., fem .., sex .., (lyssnade till Rickard Herrey tidigare under natten .., denne underbare radiopratare) och vid sju steg vi upp.

Det gäller att ta vara på tiden.
Eller livet.

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Här är det också slött idag. Jag vilar mig i form. Tänker städa och tvätta och röja på måndag och tisdag. OM det inte är strålande sol, för då längtar jag ut till havet.

Egentligen borde jag alltså börja lite smått denna mulna dag...

Leina sa...

Konstaterade dottern och jag att vi nog tillhörde den lilla skaran som inte lider av tungt huvud pga för mycket sprit... Vi har också haft det vilsamt och tagit vara på den korta tiden som hon tillbringat i huset på höjden... Hälsa de dina... =)