fredag 22 november 2013

Dragning i morgon lördagförmiddag ....


Ja, det är hopplöst när vi går omlott om varandra, pv och jag själv.
Mörkt när han åker och mörkt när jag kommer hem.

Men i morgon är vi båda hemma på förmiddagen och då ska filmkameran fram!

Följande ligger i byttan och väntar på att kanske vinna Lars Lerins vackra kort .., ett halsband från Maggan i Huddinge .., det fina, fina julkortet målat av Eva på Frösön .., och slutligen tröst-tröstpriset (för att ni fått vänta så länge),  en liten burk av pv:s plommonmarmelad:

 Det är ...



Eva i Tyresö som låg och tittade på och gladdes åt tavlan som hennes pappa en gång hittat i en container på arbetet i Norrköping.

Anne i Mantorp som gladdes åt att få umgås med sina barnbarn!



Eva på Frösön som inte fick nog av krispiga solskendagar!


Ulrika som nästan svämmar över av lycka över sitt nya arbete och så glädjen och tacksamheten över att hon och Marcus är så fina vänner, trots att dom inte längre är ett par.


Den STORARTADE madamen i Göteborg, Ann, hon kände också tacksamhet; mest över hennes piteåfödde man som lagat hennes overlock-symaskin! 


I Malmö hade Lenas dotter (boendes i London) kommit hem på blixtvisit och ååå, sicken glädje att ha båda töserna hemma! skrev mamman.


Turtlan i Karlstad satt och tittade på VM-kvalmatchen som gick på Friends Arena i Solna och i skrivande stund visste hon inte hur matchen slutade, men glad var hon ändå, över fotbollsglädjen.
(Sms gick fram och tillbaka mellan Stensjö och Karlstad, det handlade om just fotboll ...).


I Uppsala hade Barbro - Babsan - haft besök av lilla barnbarnet från Norge och den mormorsglädjen gick inte att ta miste på! När den lilla tösen åkt hem igen, upptäckte mormor bilder som hade tagits av barnbarnet. Den här, till exempel. Såna bilder tycker mormödrar alldeles oerhört mycket om.


Monet och hennes Bengt, dom firade silverbröllop och gick ut och åt på restaurant och så här lyckliga är man då!


Mitt eget bästa var att olyckan med pv slutade så lyckligt.
Och tänk, när jag hade fått tanden utdragen, kom han hem med den allra bästa presenten - den som jag inte tycktes ha haft råd att köpa senaste tiden - min favoritparfym alla kateogorier!

1 kommentar:

Turtlan sa...

Väntar med spänning!

Gokväller från mig