fredag 29 november 2013

Resumé ....


Kväller.

Telefonsurr .., På Spåret (med härliga tävlande i båda burarna!) ..., Skavlan med underbara gäster, inte minst Mr Carson från Downtown Abbey .., och Felix Herngren som jag gillar skarpt ..., ja, allt var intressant!

Och innan dess har vi ätit biffar gjorda på lammfärs .., i ugnen rostade jag olika grönsaker .., potatis i klyftor, palsternacka, morötter, rödbetor, röd lök, vitlök ..., färsk kryddor ovanpå och olivolja som duttades över .., åååå, så gott det blev och till detta hemgjord tzatziki och ett gott, rött vin!
Ljuvligt!

Tidigare idag åkte ljusslingan upp i den lilla eken här utanför .., det lyser upp så fint, så fint .., och i morgon är det lördag och jag börjar mitt andra-veckan-pass .., med jobb lö-sön-mån-tis-tors-fredag, sen ledig helg.

Nåväl .., det har varit en härlig tredagarsledighet och det blir nog bra alltsammans.

5 kommentarer:

Sven Teglund sa...

Jag tycker också att Skavaln var bra ikväll....Felix är rolig med oväntade kommentarer. Vi var bio innan och såg Mig äger ingen, väldigt stark och rörande! Persbrant gör en fantastisk roll som försupen med godhjärtad pappa.

Turtlan sa...

Jag gillade Skavlan ikväll också. Skönt se Felix som sig själv.Sen var ju Mr Carson med. Vilken röst! Sen fin sång av Ane Brun. Jag tycker om låten " Halo" och i den blev lika bra i den härliga celloversionen.

Sen efter det filmen Huvudjägarna. Å hjälp så äckligt det var ibland. Makabert! Men bra, mycket bra. Har inte läst boken och man lån verkligen undra hur den är.

Gokväll

mossfolk sa...

Ofta ser vi någon film på fredagskvällen och jag missar Skavlan -det är liksom bara jag som är intresserad av just det. Idag gick hur som helst den äkta hälften upp och spelade gitarr och det var ju tur, för Felix Herngren tycker jag om!

Elisabet. sa...

Skavlan: intressanta åsikter .., både på Facebook och här, om programmet. Jag gillar Felix Herngren skarpt, jag tycker helt enkelt om hans humor!

Turtlan: ja, vilken röst!!! Pv gjorde sig till nu på morgonen och lät nästan som mr Carson ,-)

mossfolk:se där! En till som tycker om F.Herngren!

Eva i Tyresö sa...

Ja det var jättebra alltsammans! Tänk att man kan få underhållning av det slaget hem på kvällen!!!! Toppen särskilt när man inte kan gå......