torsdag 30 januari 2014

Till vinnarna ...


Den här gången blev det Eva i Tyresö som drog förstapriset (fyra van-Gogh-kort skänkta av Annika i Kävlinge) ..,. Anne i Mantorp (som jag pratat med alldeles nyss, tack för många glada skratt!), hon får chili med ursprung från Rom och den chilin har dragits upp av madame Birgitta i Västmanland .., och sist av allt, så får Turtlan i Karlstad såna här poletter som man har till kundvagnen - det  är självaste herr Notarius Publicus som står för den schangdobla gåvan -, ja, han var på vindkraftsmöte i lördags och det var då dessa hamnade här i huset.

Grattis till er alla tre och tack till er som skänkt vinsterna!


Så kan jag passa på att skicka en hälsning till vår andra NP,  nämligen Gösta.
Han har hunnit med att ligga på sjukhus en sväng och jag har alldeles nyss pratat med Sonja, som berättade att nu var det bättre med honom.

Här Gösta kommer en hälsning från oss bloggvärlden!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv för det härliga samtalet. Och nu ser jag fram emot lite het chili. Som jag berättade är lagret i stort sett tömt, så det var en riktig 10-poängsvinst.
Kram/Anne i Mantorp

Lilla B sa...

Ann i Mantorp
Om du skulle vilja ha mer eller fler sorter så hör av dig!
Birgitta / Lilla B

Anonym sa...

Ja, jag har faktiskt saknat Gösta och hans lotteridragningar i bloggen. Önskar Krya på! så kanske vi får se honom här snart igen.
/Biggan Sthlm

Eva i Tyresö sa...

Så vackra kort! Jag trodde det var en annan Eva som vann! Kul med fina kort. Men du kan ha dom tills vi ses.....De håller sig.
Tusen tack!