måndag 2 juni 2014

Det bästa för Ann i Göteborg ...

Det bästa som hände i veckan var nog artikeln i lokaltidningen om “änglaklänningarna”. (Om man klickar på artikeln i länken, är den lätt att läsa)
Redan några veckor efter att vi efterlyst tyger på Facebook, kom en kvinna med sin brudklänning, som hon ville skänka oss. Samma dag artikeln var inne så fick jag ett sms från en annan kvinna, som hade ett sidentyg hon ville donera till änglaklänning.
Tillsammans med Prematurföreningen Mirakel har STORARTAT! ett projekt att av donerade brudklänningar, tyger, band, knappar, spetsar och brodyr m.m. sy begravningsklänningar till för tidigt födda barn, som inte överlever under sin tid på sjukhus.
Det började med ett upprop på Facebook... och nu finns det änglaklänningar på neonatalavdelningar både i Göteborg och i Stockholm.
Jag behöver fler, som kan hjälpa mig med att sy och om någon vill det, så kontakta oss
Vid frågor kontakta Ann Bergström, STORARTAT!: ann@storartat.se, eller Pernilla Brown, Prematurföreningen Mirakel: pernilla.brown@prematurmirakel.se, mobil 0708-439230.
Det är sorgligt att barn dör, men det känns bra för oss att kunna hjälpa föräldrar i en såna här svår och tung situation.
Vi har också fått från bästa Bloggblad fått tillåtelse att få använda en söt liten sång, som hon skrivit texten till, som föräldrar fritt  kan använda på begravningen.
Tusen ack Marianne och tonsättaren Linda Sandström!
Kram Ann

// Sen kommer Ann på ännu mera! 
Morsdagsbuketten från sonen och texten ...



Han är lik sin mamma, tror jag!

Inga kommentarer: