tisdag 3 juni 2014

Veckans vinster ....


Så kör vi ännu en runda i evighetslotteriet och här är vinsterna!

Först den lilla underbara asken som kom från den generösa Kattis!
Den hade jag tänkt behålla själv, men nu behöver jag ju faktiskt inga strong pills, i alla fall inte särskilt många, så den blir förstapriset i lotteriet! Tack Kattis!

Andrapriset är en "bag-tag" (här är det engelska som gäller, tydligen), finurlig nu i semestertider när ni packat resväskan och så är det bara att fylla i ert namn och sätta fast den på resväskan; lätt att känna igen kanske när väskan kommer på bagagebandet!
Det är sigge nilsson som har sponsrat den.

Några (Ann i Göteborg och Barbro i Uppsala ...) har redan delat med sig av sin glädje .., men det finns plats för flera!

Dragning ...? Troligen på söndag.

Välkommen med ditt bidrag!
Mejla bara in glädjen till bisse151@gmail.com .., så lägger jag in bidragen allt eftersom.

4 kommentarer:

Monet sa...

Och hur är det med lotteripresentpaket från Frankrike? Här har heller inte dykt upp någon norrländsk wtettexduk. Så man undrar lite över postgången mellan länderna Halland och Provence? För alla andra - i Skåne och Luxembourg och Lahäll i Täby har fått sina paket?

Elisabet. sa...

Monet: har du inte fått disktrasan ännu, det känns som ett bra tag sedan jag lämnade in den för postning! Och inget lotteripaket har kommit från Frankrike ännu. Ajabaja, posten.

Monet sa...

Hmmm... Detta verkar konstigt värre. Att det strular u från båda håll också? Nåja, vi har postpaketskvitto så kommer det inte i dagarna får vi börja spåra:-)

Elisabet. sa...

Monet: jag tycker att det nästan varje gång blir krångel eller långsamt-gående-post till Frankrike? Eller till dig? Helt obegripligt.
Den eleganta disktrasan veks dubbel och lades i ett kuvert med gröna dutt-prickar på ..., jag hoppas att det kommer fram, annars får vi ordna en ny disktrasa ,-)
När postade du vinstpaketet? Är det inte ett bra tag sedan?