lördag 7 juni 2014

Idag ...


Räften.
Pv:s lillebror, den blivande brudgummen och hans kvinna, dom bor på landet utanför Lund och det är som rena paradiset! Där finns en stooooor hönsgård, men lika ofta går såväl hönor som dom två tupparna fritt.

Inte långt därifrån räknade jag till fyra hästar som betade i hagen intill .., och harry hade tre andra hundkompisar att leka med!


Dessförinnan hade vi tittat in på det Bed & Breakfast där vi ska tillbringa natten, ja, när festen är tillända, det vill säga, pv:s lillebrors bröllopsfest i slutet av juni.

Åååå, så fint där var och en trevlig innehavare tog emot och visade oss runt.

Bilden visar vägen dit .., vi körde mellan dom utblommade rapsfälten och mötte en ung tös till häst.


Hos vännerna i Limhamn lärde sig harry snabbt vem som var den snällaste, ja, alltså .., när det gäller det här med att sticka åt den svarte krabaten små bitar av rostbiff eller rökt skinka.
Så snart Kerstin gick in i köket, sprang harry efter.


Pionerna var utblommade.


Malmö.
Andra var i sin finaste blomning!
Vi satt och väntade på lunchen tillsammans med sonen, när en vit BMW körde upp vid trottoaren och ut klev den här vackra tösen. Nu vankades bröllopsfotografering.
Jag letade en stund efter modet .., tog sedan kameran och gick fram och frågade om det möjligen skulle gå an att ta en bild av den vackra bruden?
Jodå, det gick bra, sa hon och log.


Överallt prunkade rosor  ., den här var den allra vackraste.

Inga kommentarer: