måndag 29 september 2014

Ny vecka, ny giv ...


Den här helgen går nog till historien, ja, aldrig har väl pensionatvärden varit så otroligt flink!
Nu är alla insidorna av dom nya fönsterna klara .., och av bara farten byggde han en avlastningshylla till min sida av sängen.

Jag tycker om när det liksom håller ihop.
Alltså vill jag inte ha ett sängbord som är halvmetern brett och med luft på sidan om .., nej, jag vill att det ska löpa från sängen till väggen. Precis så är det nu.


Nu kan jag på det bordet - som är ett aningen djupare hyllplan, fäst med konsoller - ha såväl böcker, en liten vas med färska blommor .., ett gammalt fotografi av Emma i Bohuslän (vi hade suttit under ett äppelträd och jag hade berättat spökhistorier för henne, det var väldigt spännande alltsammans!)  och där finns min urgamla klockradio ..., ett glas med vatten och en förpackning värktabletter.
Såååå glad jag blev över hyllan!

För övrigt är det bara att vänta på Telia-reparatören, ty tv:n hackar och har sig fortfarande, ja, harry börjar snart tro att den mannen är husse, så ofta som han är på besök, och aldrig uppdagas vad felet egentligen beror på.

Trettonde september i Hyde Park ..., och en massa glädje!

Och så jobb från tre till åtta, denna lätt kulna måndag i slutet av september.
Nu ska jag spela den här låten (ungefär så var det i Hyde Park när samma låt spelades ..., omöjligt att stå stilla!) och ägna mig åt disk och dammsugning.


1 kommentar:

Turtlan sa...

Här har vi haft en ljummen dag med klarblå himmel Cyklade i bara en tröja (och byxor så klart....) ner till staden på lunchen.

Det är inte så att grannarna även börjat undra över det regelbundna herrbesöket....?