fredag 19 december 2014

Efteråt ...


Timmarna på jobbet bara susar iväg!
Vi har fått hur många paket som helst som nu trängs på hyllor märkta från A - D och jag blir alltid lika förvånad över hur snabbt det lättar ..., många kommer nästan på en gång och hämtar sina paket.

Och jag konstaterar att julfrimärkena har räckt och blivit över (men får returneras) och jag beställer hem fler blom-märken .., gröna påsar av alla storlekar .., etiketter och blå kartonger .., och säger till Louise att snart ska väl ändå Zlatanmärkena vara slutsålda .., å, så många som vill ha lite vackrare frimärken!

Ovanligt sent gör vi oss klara för att lämna butiken, men då strular det .., en nyckel är glömd och vi blir stående som förstenade .., men hjälp, hur vi gör med larmet!!! och vi försöker räkna ut olika lösningar och det hela ordnar sig och vi skrattar gott efteråt, men inte just då.


 Kommer hem till griljerad skinka .., till julmust och hårt bröd .., till handboll som Sverige förlorar .., till sms med tösen som har kommit hem från Ghana (och redan är i stallet!)  och från hon som är storasyster och nu ska arbeta natt bland pyttesmå barn och i Malmö, i en soffa, ligger sonen och ser på film.

Själv slår jag in paket .., tar ännu ett glas julmust - som för övrigt är den enda kolsyrade läsk som jag dricker - och pv går ut med harry och det blåser friskt ..., och alldeles ljuvligt är det att ha ledig helg och bara måndag kvar att arbeta, sen blir det julfirande tillsammans med barn, barnbarn och övrig släkt.

Ingen större stress.
Nästan ingen alls, faktiskt.



Inga kommentarer: