söndag 24 maj 2015

Det bästa .., fler får gärna vara med! 


Så roligt att få lite hjärtevärmarglädje här på bloggen!
Här är vinsten .., en liten, liten akvarell målad av Kristina Halling i Bohuslän.

Dragning blir kommande fredag.

Några har hakat på:


Anne i Mantorp, till exempel, som varit och deetoxat sig på ett spa.I Göteborg hade den STORARTADE Ann varit med om finalen, själva konserten med Gabriel Forss och Sarah Dawn Finer! Stor glädje! Ann skriver att 1:08 in på filmen kommer hennes favorit "I´ve got a crown". Klicka och titta!  Och lyssna! (Bäst med hörlurar, tillägger Ann).
Själv tycker jag oerhört bra om "Halleluja, prisa Gud".


Här sitter flitigaste fönsterfångerskan Ulrika och njuter i solskenet!
T.om maskrosorna gick rakt in i hjärtat på henne!
Härligt Ulrika!


Och flitigaste svampplockerskan (när den tiden kommer), Eva i Tyresö, hon hade varit på jazzkonsert och lyssnat till Martin Sjöstedt och Anna Sise och kände sig fylld av glädje!Barbro i Uppsala tog gubben med sig och åkte till Oslo för att fira deras syttende maj och förstås, allra mest för att träffa lilla barnbarnet Noelle! Noelle som  v ä g r a d e  att ha den fina bunaden på sig, nej, hon skulle ha skinnjackan som hon fått av mormor och morfar.
Är inte bilden underbar!


Anna-Lena i Tumba gladdes åt "paviljongen" som nu har blivit familjens nya vardagsrum.
Och så gladdes hon förstås åt Sir John How, hennes man.


Min egen glädje: att den gräsliga hickan som pv dragits med i mer än ett dygn, tycks ha givit med sig - om än inte riktigt, riktigt -. Igårkväll var han totalt slut på ..., det var liksom ingen vanlig hicka, utan mer som stora kramper i mellangärdet och det kom fyra hick på raken, sen uppehåll i ungefär tio sekunder och så fyra nya. Så där höll det på, förutom när han slutligen somnade, men så började det om när han vaknade igen.

Efter kontakt med sjukvårdsrådgivningen (men vad ska man göra åt hicka ..:?, det är ju nästan omöjligt att komma med nåt vettigt förslag ...) blev det till sist ett besök på akuten i Halmstad, men då hade hickan förstås gått över :)

Doktor Nilsson gissade på nationella-prov-stress (Kattis skrev i en kommentar att hon ofta drabbas av yrsel när det är dags för NP ....), men se det förnekar matteläraren bestämt. Ja, ja.
Och nu kom det en hick igen!

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Hinner jag? Ett bidrag har precis susat iväg i sista minuten.

Evas blogg sa...

Hoppas hickan gett med sig nu. Sen måste jag säga att få sjunga med Sarah D F måste vara ren och skär lycka.

Elisabet. sa...

Turtlan: hinner? Vi har ju nyss börjat ,-)

Eva på Frösön: det blev akuten och då gick det över .., nu håller vi tummarna. Han var såååå dålig när vi åkte dit.