tisdag 14 juli 2015

Litet brev från Nelly ....


Hej alla vänner, det är jag, Nelly som skriver!
Nu ska jag berätta vad som hände igår; det var nästan den läskigaste dagen jag har varit med om, i alla fall sedan jag kom till landet Halland.

Först gick vi på lång promenad (och jag ville inte, men var tvungen att följa med ...) förbi det där stora huset som matte inte tycker är fint ., och sen nerför hela backen och till båthamnen, där pv har sin båt. Pv, Berra, Maggan och harry gick genast ut på bryggan och jag ville också, men den där grejen man ska gå på, den har hål och den var döläskig .., jag stod länge och funderade om man kanske kunde hoppa över den och komma direkt till bryggan, men det kunde man inte.
Till sist vågade jag, men fyyyyy, så hemskt det var! 


Efteråt gick jag ner till vattnet och letade efter fina stenar, men där var inga.

Så gick vi runt lilla hamnen och såklart ville Elisabet visa hur fint det är på andra sidan den där stegen som man ska gå över; det ser liksom ut som ett A och jag tycker inte om såna, jag är precis lika höjdrädd som Elisabet och först försökte jag komma mig igenom stängslet, men Elisabet bara lyfte upp mig och pv sa .."äsch, nog fixar hon det!" och jag stod längst uppe på stegen och tänkte hoppa, men sen klättrade jag ner och det var också läskigt.


Harry, han är lite knäpp just nu.
Inte bara att han har börjat i skolan och mallar sig och försöker visa att han kan titta på husse hela tiden, nej, han är alldeles hopplös och står och gnyr och äter inte upp sin mat!

"Det är för att där är så många löptikar här just nu ...", säger pv.

Igår ville han inte alls äta upp sin mat och jag tycker ju att jag kunde få den, men pv ställer en hemsk grind framför dörren och där står jag och ser hur harry äter och det är nästan lika läskigt som att gå på den där spången med hål i !! Då får jag står så här och kika genom spjälorna och jag har lärt mig hur det låter när skålen är tom .., då börjar jag vifta på svansen, för då vet jag att om jag har tur, då kan jag få slicka skålen!

Nu har jag inte tid att skriva mera!
Hälsningar från Nelly i landet Halland.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å, sötaste Nelly vad många spännande saker du får vara med om.
Skickar en klapp och hoppas du får vara med om en massa nya äventyr.
Från Lena i Östersund i landet Jämtland

Elisabet. sa...

Lena i Östersund: ja, det är spännande nästan hela tiden! Tack för att du skriver till mig.

Steel City Anna sa...

Så söt hon är!