tisdag 1 september 2015

Det bästa för Ann i Göteborg ...


Mitt bästa den här veckan var att Henrik kom hem och hälsade på.
Han är nu klar med sin uppsats på Masterskursen och ville hem och vila upp sig lite innan han började jobba igen. Jo minsann, han har fått jobb i London och ingen var väl gladare än han, ja kanske mamman förstås. Jag vet ju hur gärna han vill vara kvar i London och jobba med herrmode och nu har han till att börja med en 6 månaders anställning på ett företag som heter Blood Brother, som säljer “contemporary clothing” i vitt och svart.
 
Brödenrna Bergström. Till hälften norrbottningar.
 
Han hade förstås många kompisar som han ville träffa, men familjen hann både äta kräftor, äggakaga och skånsk äpplekaka. Det roligaste är att alla bröderna trivs så gott ihop och gör roliga saker tillsammans när de träffas.
 
 
I november är det “Graduation ceremony” och då ska vi åka över och sitta i aulan och vara superstolta föräldrar och se när den förstfödde tågar in i svart mantel och platt hatt, något han inte alls tycker ska bli någon höjdare. En sådan “robe” måste hyras och det kostar drygt 600:-. Men jag tycker det ska bli så högtidligt och känner jag mig rätt stå kommer tårarna att trilla oavbrutet!
 
På min begäran gjorde han också ett träningsprogram till mig så framåt jul ska den här madamen vara både friskare och ha ett fastare hull!
Det, ni!
 
Bästa hälsningarAnn

Inga kommentarer: