onsdag 2 december 2015

I ottan ....


Klockan 5.00 går pv:s klockradio igång och då stiger han upp.
Eftersom jag själv arbetar eftermiddagar, brukar jag ligga kvar i kanske två timmar till, men så blev det inte idag .., nu var jag så otroligt pigg och kunde omöjligt somna om.

Så jag lämnade sängvärmen (och Nelly som inatt legat nära matte ...), gick en trappa ner och frågade pv om han ville repristitta på Adventskalendern med mig; ja, han missade den ju igår?
Jodå, det ville han.

Så där satt vi halv 6 och tittade på det första avsnittet av årets kalender.
Jag tycker att den är genial!

Sen tänker jag .., undrar vad Martina Haag känner?
Tittar hon på årets kalender?
Jag hoppas att hon känner sig stark.


5 kommentarer:

Fröken Blund sa...

Och här sitter jag i kökssoffan på morgonkvisten och fnissar åt att vi tänkt precis exakt samma sak. Om julkalendern och Martina. Men morgonpigg är jag dessvärre inte😬😬 kram!

Elisabet. sa...

Fröken Blund: ja, fy så hemskt .., det är ju bara att gå till sig själv om man vore i samma sits! Kram på dig madame Blund!

Evas blogg sa...

Jag tycker att ni morgonpigga är helt otroliga, själv sover jag till ca nio dessa mörka vintermorgnar. Angående Martina har jag tänkt detsamma. Vet att hon nyss kommit ut med en roman som handlar om en kvinna som blivit lämnad och smärtan i det. Hon och f d maken var ju det perfekta paret, minns när jag såg dem på På spåret, hur roligt de verkade ha tillsammans. Sen, allt det där borta. Nä fy.

Bloggblad sa...

Jag ska titta på den nu i paddan. På soffan, på värmefilten....klarar jag en kvart utan att somna? Hm...

cruella sa...

Om du vill veta vad MJ känner så läs hennes senaste bok. Det är något som inte stämmer. Ett myyycket lätt förklätt skilsmässodrama. Erik Haag alltså. HU!