lördag 9 april 2016

Dagens fönster ...


... finns i Malmö och den som tog bilden var sonen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Din son är väldigt bra på att ta fina kamerabilder! Jag har sett andra han tagit härpå din blogg och det är bara att konstatera att han har blicken för vackra vinklar. Kram från qi (Kerstin)

Klimakteriehäxan sa...

Jag plåtade ständigt fönster och hängde på "Veckans fönster", men den bloggstafetten dog för mer än ett år sen. Nu blev det ett fönster i dag i alla fall - finns det en "stafett" eller kör du ditt eget race?

Elisabet. sa...

qi: det tycker jag med, men jag är part i målet ,-)

Klimakteriehäxan: jag tror jag har tagit ett fönster om dagen i tio års tid, ingen stafett eller nånting. Många fönster - dom flesta kanske - har jag fått av andra som mejlat dem .., sticklingen (Ulrika) är en sån, men också andra bloggvänner på resande fot eller bara hemmavid.
Och hur kom det sig att jag började? Jaa ..., ingen aning. Hemma i mitt barndomshem hade vi inga fina fönster, så kom jag till Skåne och föll pladask .., ååå, så många vackra fönster och på den vägen är det.

mossfolk sa...

Han tar verkligen riktigt fina bilder! Är det med den nyköpta kameran tro?

Bert Bodin sa...

Håller med. Snygg bild!

Bert Bodin sa...

Håller med. Snygg bild!

Elisabet. sa...

Mossfolk; ja, i Ghana fick han låna sin pappas kamera med objektiv och fotade hysteriskt ,-) sen köpte han en egen Canon och jag tycker att han har utvecklats så mycket. I gymnasiet hade han högsta betyg i bild och vi vara gapade!! Va? Aldrig hade vi sett prov på sånt 😉.

Bert: nu blir han nog glad över era ord!

Evas blogg sa...

Han har verkligen öga för fina bilder din son. Men det har du också Elisabet.

Elisabet. sa...

Eva på Frösön: ååå, så snäll du är!