fredag 17 juni 2016

En alldeles vanlig torsdag ...


Om det nu finns några "vanliga torsdagar" - eller vanliga dagar öht.
Nog är det en gåva att få vakna och vara med och alldeles utan att man gjort sig förtjänt av det.
Och så knackar det på dörren och där står underbara Britt och har en hel plastkasse fylld med alldeles nyupptagen fisk. Plattfiskar alltsammans!

Det är Ecke och vår före detta granne Göran som igårkväll lagt ut nät och nu vittjat dem på morgonen. Jysses, vilken fångst det måtte ha blivit!


Så när friherrinnan ringer sitt dagliga förmiddagssamtal, ropar pv att "säg att hon kommer hit och hämtar lite fisk!"

Detta är min näst sista lediga dag innan det vankas semester.
Jobb i helgen, samt måndag, tisdag, torsdag och fredag.
På midsommarafton är jag bara rastavlösare i fyra och en halv timme och det är första gången jag arbetar just den dagen - tror jag -.


Igår blev det stor glädje när posten kom!
Först det här underbara somriga kortet som Eva på Frösön har låtit trycka upp (postens vykort) och blir man inte glad av det, då vet jag inte!  Sååå mycket glädje samlat!! Så mycket sommar!


Glad blev jag också över att paketet från New Mexico uppenbarade sig!
På Instagram finns gennine och tycker man om fåglar .., då blir man tämligen lycklig av att vandra omkring bland hennes alster.
Här en länk till hennes sida.

Hilda - pv:s dotter - kommenterade en av hennes bilder och tyckte den var fin, så nu fick hon och Patrik välja ett exemplar, ja, som liten förlovningspresent och nu ska alltså den lilla pippin få flytta in i deras lägenhet på Bäckagård.

Titta på påsen!
Åååå, jag bara älskar när företag har en röd tråd .., att dom inte bara lägger ner bilden i en brun papperspåse, utan även på den har det tänkts till! Och likadant är det med själva ytterhöljet!
Smart! 

För övrigt går sommaren vidare.
Blåmesens ungar har fått komma ut ur holken och flyger nu lite vingligt hit och dit; mellanlandar i körsbärsträden och flyger sedan in i boet igen ..., Emma har det bra i utkanten av Nice, där hon och andra flickor serverar Norrlands Guld till svenska fotbollssupportrar och om några timmar bär det till ..., då smäller det! Heja Sverige!


Inga kommentarer: