torsdag 14 juli 2016

Och om ni tycker .... 

... att ni har mycket omkring er just nu, så rekommenderar jag några minuters läsning här.

Då inser man att det trots allt är rätt lugnt och skönt.

Heja dig, hemifrån-Ingela!

2 kommentarer:

Ingela sa...

Jaha, var det därför det var så många besök från icke-stammisar... För första gången i mitt liv sover jag dåligt. Jag har varit välsignad med god nattsömn och har alltid fått sova någorlunda även när livet har varit tufft. Men nu är det tji. Tror i o f s att det har en del med den bråkiga sköldkörteln att göra också, men den stressen som jag lever i nu är alldeles för mycket. Tur att det inte är ett varaktigt tillstånd.

Jag får säga som Gösta L sa, " du får se det som en reningsprocess". Och det har han ju rätt i, att göra sej av med ägodelar är en sorts befrielse också.

Deras hem brann ju precis när de hade sålt sitt hus men inte hunnit börja på flytten, så han vet ju vad han pratar om när det gäller jordiska ägodelar.

Elisabet. sa...

Ingela: mamma sa precis samma sak - som ett reningsbad - när hon tog sin väska och gav sig av till Bolivia. Och när jag flyttade in i lilla 1:an och hade bott där ett tag, då kände jag mig så oerhört fri - jag tänkte att jag hade så prylar att skulle lägenheten brinna upp, så var det liksom ingen katastrof -, det var ju foton och sånt jag ville ha kvar, men för övrigt.
En OERHÖRD frihetskänsla! Jag tror, att ju mer prylar man omger sig med, desto mer slingrar det sig fast runt en, ungefär som när man simmar i en sjö och känner hur nånting under ytan snurrar sig fast. Varmt lycka till Ingela!