onsdag 31 augusti 2016

Ledig dag ...


Inte blev det så mycket gjort.
Långsam morgon (jag är nog mästare i mindfulness ...eller lättja) .., promenad med hundarna .., lite bortplockning .., sen två timmar på stranden tillsammans med friherrinnan (kaffe i termos, mackor) och solen strålade och vi nästan somnade.

Pv, som i morgon fyller sextioett, tog hand om sjötungan som han fått och det blev delikat middag vill jag lova och sen tog vi bilen och körde till Steninge; han iklädd badrock som vanligt(men blev det något dopp ...?) och jag simmade i solstrålarna och solen var som en röd apelsin som tämligen snabbt sjönk ner i havet.

Det var  u n d e r b a r t.

Och så har jag bokat hotell Sekelgården i helgen, i Ystad.
Det blir också bra.
Som en liten eller stor present till pv.
Först besök hos min syster som i morgon också har födelsedag, på kvällen besök hos mina barns pappa och hans fru och där ska hundarna övernatta och på söndag ska Thomas och Tommy segla lite för att testa den nya rullfocken som Tommy köpt. Sist av allt middag hos Maja och Anders i Malmö och en sväng på Ikea på hemvägen; kanske också på Antikhuset utanför Ängelholm.

Allt känns bra.

4 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Tänk att det där med solnedgångar fascinerar så mycket. Jag är svag för dem.

I och för sig kan jag också fascineras över soluppgång. Men det är mera sällan jag ser dem.

Elisabet. sa...

Bert: soluppgång såg jag nog bara i Malå, från köksfönstret, solnedgång däremot är ju väldigt spektakulärt när den går ned här i väster, rakt ner i havet. Egentligen är jag ingen solnedgångsmänniska, men fascineras ändå av dem.

Ruta Ett sa...

Solnedgångar ÄR vackra, men min kvot är fylld sedan länge!
Men det är bara att bläddra vidare - 0ch det gör jag både på bloggar och på Instagram!
Kram

Steel City Anna sa...

Härligt med en man som kan tänka sej Ikea på sin födelsedag. Här gör vi ofta ikeabesök på MIN födelsedag, och det räknas då som en present och stor uppoffring av mannen ifråga ;) grattis!