fredag 2 september 2016

Fredag ....


En lugn förmiddag blir det.
Friherrinnan kommer på besök .., dom två fönsterna som pv beställt levereras av en vänlig och pratglad man (chaufförer är verkligen trevliga typer!)  och harry är rädd för skramlandet när palltrucken ska ta sig genom lösgruset och gömmer sig bakom matte.
Nån direkt modig hund är han inte; möjligen när han jagar iväg rådjur från tomten, men inte annars. 

Idag är det dag 2 för ett av barnen - ja, introduktion på intensivvårdsavdelningen på KS - (aldrig att jag hade ens tänkt tanken !!) och i eftermiddag ska ättapjötten som ju är trettio och ingen pjött längre, ja, han ska inleda  s i n  praktik på Lunds akutmottagning. Sicken tur att det finns människor som faktiskt tycker att sånt är intressant!

Tittar ut genom fönstret.
Kanske blir det regn ...?

Och tänk, i morgon väntar Ystad.
Stranden och Regementsgatan och "min stentrappa", men ingen ovanpågranne - Erik är ju död sedan något år tillbaka -. Ingenting är sig riktigt likt.

1 kommentar:

mossfolk sa...

Men... har han övergett polisyrket?
Cosmos springer och gömmer sig när det kommer rådjur i trädgården -men skäller som en tok samtidigt. Han är verkligen inte heller värst modig 😄 Men kommer det en katt däremot, då har han plötsligt glömt sådana där detaljer som tomtgräns och att lyssna...