måndag 20 februari 2017

Vecka 8 .....

Tre veckor kvar ...

Och den inleds med grå himmel och regndroppar på fönsterrutorna, men om jag inte såg i syne, så lär solen ska titta fram senare i veckan, ja, det vimlade faktiskt av solar på svt:s väderkartor! Underbart!
Kanske blir det då vårens första dopp i havet?

Vad står på veckans program?
Jo, ett sjukgymnastbesök i Falkenberg på onsdag .., och på torsdag ska vi ta farväl av fina arbetskamraten Gunilla ....,det ska jobbas ikväll, tisdag och lördag och jag ska - tro det eller ej - ge mig ut på sko-jakt! Så spännande kan tillvaron te sig!

Men nu är det måndag.
Pv har åkt till Ljungby för att låna sin storebrors takbox .., AP räknar ner (nästa vecka vankas Öppet Spår och nio mils skidåkning, som från Malå till Lycksele!) och i det dagliga mejlet från min australiensyster, ja, då kan jag läsa att det nu är bestämt att hon ska få en ny höftled.


En lista ska skrivas över vad som ska med till Dalarna - listan här ovanför är inte min och hittades i Halmstad - och jag ska leta garn till en sjal - inspirerad av den gröna som Ulrika ofta har på sig - ty ingen annan än självaste pv har erbjudit sig att sticka mig en sån.

"Men det är ju mönster och så ...!" sa jag.

"Det är lugnt, då blir det mer spännande att sticka, lite som matematik ...", svarade han.

Jo, jo .., det ska bli spännande värre!


Tänk om ...., vad tror du friherrinnan?

Och hur är det med er?
Nånting spännande på veckans meny?
5 kommentarer:

Båthuspernilla sa...

Tänk vad man kan påverkas av det man ser, hör och läser. I natt drömde jag att jag börjat uppskatta riktigt kalla bad igen. Ja, att jag tom badade där och då. Och så tänkte jag att jag måste skriva till dig och tacka för att ditt prat om kalla bad fått mig dit.

Fast så var det ju bara en dröm. Jag tror att jag kommer att fortsätta att hålla mig på land tills badtermometern åtminstone visar mer än 15 grader. :-)

Elisabet. sa...

Båthuspernilla: men du kanske skulle göra oss sällskap ...,-) Ja, om inte annat per avstånd. Så snart solen visar sig och det är vindstilla, då börjar det dra i badtarmen och när nu stegen sedan en tid är på plats igen .., då kanske? Men jag måste skaffa mig badskor, det blir enklare då. Tack som hörde av dig!

Anonym sa...

Men akta dig då för att få nåt sår på fötterna eller kroppen över huvud taget! Då blir det ju ingen operation. ellem

Anonym sa...


här värker också Badtarmen, Onsdag låter bra när du är ledig


Friherrinnan

ps om solen orkar fram ds

Evas blogg sa...

Jag har inte en enda sak inplanerat under veckan, livet går lite på sparlåga just nu. Men, på lördag är jag bjuden på kafferep, ca 100 personer blir vi. Kaffe, kakor, levande musik och fiskdamm. Tänk att jag ska få fiska fiskdamm äntligen!! Det är en av mina bokcirkelkompisar som fyller 60 år och väljer att fira på detta vis.