tisdag 12 september 2017

glömde rubriken .....


Så här såg det ut när jag igårkväll körde hem från jobbet och närmade mig vandrarhemmet i Steninge.
Underbart vackert!
Och hela eftermiddagen och kvällen blev stressig.
Ett oräkneligt antal veckotidningar skulle tas om hand och tala om slöseri med papper och med miljön, när man får sig tilldelat såna oerhörda mängder med varje tidningsexemplar och visserligen returnerar jag kanske hälften av dom största buntarna (typ Elle och Plaza) - tidningar som tar plats i hyllorna och är tunga att hantera -, men ändå. Det tar  t i d.

Och antingen har jag tacklat av, eller så har det hänt nånting annat, för jag är så genomslut på när vi låser för kvällen. Nej, jag förstår det inte.


Så blir det morgon.
Inget regn ännu.
Lyssnar till nyheter och tittar på nyheter .., går barfota i gröngräset och norpar mig en handfull hösthallon som åker rakt in i munnen ..., tittar in i växthuset som jag höststädade i söndags och tänker att i morgon är det ledig dag.


Slänger ett öga på den inglasade altanen som - hopefully - ska ge oss mycket glädje.
Nu är det det elekriska som ska komma på plats och just nu upptäcker jag ett litet visitkort här intill datorn; då har pv alltså tänkt kontakta elektrikern i fråga.
Det ska förstås bli innebelysning, men även på utsidan, ty som det är nu, så kan man ramla och slå ihjäl sig när man ska gå från bilen och in i huset, ja, under kulna kvällar.

Strax gemensamfrukost med friherrinnan, sen jobb från två till åtta.

2 kommentarer:

bettan sa...

Å vad det ser trevligt ut med den inglasade altanen. Den kommer bli finfin :)
Hallon är de godaste bär som finns

gunnar i vaplan sa...

Aha, nu tror jag att jag ser vart den inglasade verandan är, det är alltså på översidan av huse? Jag har trott att det är den delen på nedersidan som ni har fixat till :-)