onsdag 13 september 2017

Vägval .... 


ellem:
Helt rätt beslut! Jag tänker mig att sluta ett halvår efter, det blir ett drygt år "för tidigt". Har alltid arbetat heltid och nu känner jag mig rättså trött.

Babsan sa...
Skönt att höra att du bestämt dig och att det känns bra.
Här har också fattats beslut. Maken blir 65 okt 2019, jag 63 feb 2020 då går vi båda två!!!!Planen är då att vi flyttar ut till landet. Känns oerhört skönt att ha fattat ett beslut.
Pensionspengen blir väl så där men vi kommer att klara oss gott.

Barbro sa...
Så härligt det är när ett beslut är fattat.
Tycker du gör helt rätt. Vi har pratat mycket om sådant här de senaste 2-3 åren.
Man är så medveten om att varje dag nu är så värdefulla.
Genom åren har man sett/hört så många som pratat om hur de längtar till pensionsdagen, och så händer plötsligt något helt oförutsägbart...och all den där längtan blev det aldrig verklighet av.
Kram!

Agnetha i Skellefteå:
Jag gick i pension den 1 juni och det är så skönt, njuter verkligen.

Lena i Östersund ..
Grattis till ett bra och klokt beslut!!

Steel City Anna sa...
Jag är trött redan och är bara 35 ;) räknar dagarna till pensionen.
Sen har jag arbetat dubbel heltid under 15 år om man räknar in heltidsplugg med jobb de första fem och sen 90-timmarsveckor så rent logiskt skulle jag inte ha så långt tills pensionen tycker jag.
Grattis önskar jag och tycker man om djur och natur så kan man leva lyckligt billigt :) nån pension får jag nog knappt alls men som sagt, ingen ide att gråta över spilld mjölk och roligt kan man ha ändå.

Tony sa...
Det var ett bra beslut! Jag känner igen mig i din lyckokänsla och frihetskänsla. Jag kände likadant för ca två år sedan då jag tog ett liknande beslut, och jag har inte ångrat mig för en sekund. Allt föll på plats och jag mår så mycket bättre nu.

Gerd i Norsjö sa...
Heja Elisabet! Du har fattat ett klokt beslut som du inte kommer att ångra! Pengar är inte allt, livet och livskvaliteten är viktigast. Jag har ju slutat jobba den 1/9, och det ångrar jag inte. Tänk vad du får njuta av varje dag och berätta för oss alla som läser din blogg.
Pensionärskramar från Gerd.

Pernilla sa...
Jag instämmer med de övriga här: grattis till ett klokt vägval!

Elisabet säger: stort tack till er alla för era synpunkter!  Det känns sååå bra det här och att tänka att nu har jag bara veckan i Sälen att planera för när det gäller ledighet .., så härligt! Och tänk, att få vara ledig hela sommaren tillsammans med pv!

Och så roligt att se dig blogga Pernilla! Raskt in i länklistan med dig!
Tack igen!

Inga kommentarer: