torsdag 16 april 2020

Presskonferens ....
(Men jag sitter här och skriver i stället ...).


En fin dag, det här.
Solsken och blå himmel, men rejäl blåst.

Upptäckte i morse att jag hade ett sms från Jocke på jobbet - avsänt igår - med förfrågan om jag kunde tänka mig att ta dagens eftermiddagspass. Jag brukar svara inom 1 minut, ofta snabbare, men nu hade jag inte ens slängt ett öga i meddelandekorgen.
Ringde honom och sa som det var, att jag inte vill stå bakom kassan så länge jag inte känner mig helt okej. Jag är fortfarande hostig, förkyld och tappar styrfart framåt dagen.
Ja, så fick det bli.
Stackarna om dom har problem med att få in någon extra!


Låg länge igårkväll och lyssnade till USA-podden.
Mycket om Trump förstås och den omtalade presskonferensen där han hyllade sig själv.
Det är ju rent bedrövligt!
H u r   kan människor rösta på den mannen?

Efter USA-podden var jag fortfarande pigg .., laddade då ner "Ormens väg på hälleberget" med uppläsning av författaren, alltså Torgny Lindgren. Men se, där gjorde John Blund entré.
Får börja om från början.

Och igår tittade jag - för vilken gång i ordningen vet jag inte - på filmen Amelie från Montmartre.
Att jag tycker sååå mycket om den filmen, det beror nog mest på att den är så finurligt gjord. Mycket detaljer (som jag älskar!) och varma färger. Jag skrev redan igår att filmen går i grönt och rött och nu upptäckte jag att till och med många av ögonen hos somliga av dom medverkande, var gröna :)


Körde till Ullarp för att köpa ägg och Fontana-potatis.
Såg små lamm i hagen .., och skogen fylld av vitsippor!
Kom hem .., kokade potatis, - och purjolökssoppa som blev för tunn ., nu kokar jag lite mera potatis som jag får mixa och då blir det ju som en liten redning och då blir det nog bra.

På familjechatten kommer bilder från Skåne där exet har sina två bröder från Göteborg på besök och dom hjälper honom att bygga upp den "bod" - det förråd - som kom i byggsatser. I ett huj var väggar och tak uppe! Minstingen från Malmö var också på besök och fick träffa sin fars farbröder för första gången och de allra ljuvligaste bilder kom därifrån.
Det här med syskon är så underbart.

Så har jag pratat länge med Hedgrenskan i Skåne .., med Sonja .., med pv och även med hon som arbetat natten mot idag. Nu tänker jag sätta mig ute i solen.

Inga kommentarer: