tisdag 22 september 2020

Tycker jag om ....


Jo, det  k a n  ha att göra med att själv börjar fatta åtminstone en liten del av det här med att vara på en båt, men egentligen tror jag att programmet "Över Atlanten" hade lockat mig ändå.
Jag tycker verkligen om det! 

Men varför, kanske någon undrar?
Jo, det är intressant att liksom "lära känna" människor vilka man har haft en diffus bild av (eller gjort sig en egen bild) och så visar den sig vara helt annorlunda. Ofta till det bättre!

Klas Eriksson, t.ex, känd från tv-programmet Leif och Billy som jag aldrig riktigt har tyckt om - programmet, alltså - är helt underbar på den här båten och den som ofta får mig att le. Henrik Larsson också, för att inte tala om Sofia Wistam, men alla bidrar!
Övriga medverkande är Tareq Taylor, sångaren Tommy Nilsson och slalomåkerskan Frida Hansdotter. Kapten ombord är Gunnar "Gurra" Krantz.

Ingen människa i världen skulle få mig att ens tänka tanken att ge mig ut på en seglats över Atlanten och när jag ser allt som kan hända - och händer - blir jag än mer övertygad! 

Ikväll klockan nio sänds det femte avsnittet och jo, vi kommer garanterat att titta!
Kanal 5, om någon är intresserad. 
(Finns även på D-play).

3 kommentarer:

Monet sa...

Jag som seglat ganska mycket sitter på helspänn inför vad som händer med dessa totala noviser vid rodret. Det ser man ju också!

Turtlan sa...

Hade varit kul följa men inte gjort. Tufft ge sig iväg så där men de får säkert bra betalt. Ingen kritik till dem att de får det men en motivationsfaktor ge sig iväg. Men de är säkert nyfikna och äventyrslystna också.
Jag skulle inte stå ut med trolig sjösjuka.
Undrar om de har en följebåt för kamerateam mm.

Men gillar att ingen ska röstas ut eller dylikt. Sen att båtlivet för tv-tid är också bra.

Elisabet. sa...

Monet: ja, vågat tycker jag att lämna över så mycket ansvar till nybörjare. Men intressant att se hur dom utvecklas och ändå vågar lämna ut sig.

Turtlan: Nej, dom har ingen följebåt, men däremot drönare. Tur att någon mekaniker ändå finns ombord .., men att ge sig iväg på en sån skruttig båt! Å andra sidan var väl inte allt båtens fel. Log åt impellern .., det kände vi igen.